ByeAlex kiállt A Dal idei győztese mellett

Forrás: ByeAlex/Facebook -
Belmondo New Level Empire depresszió Pál Dénes HoneyBeast Fool Moon vélemény Bogi A Dal 2014 Eurovíziós Dalfesztivál döntő ByeAlex Kállay-Saunders András Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Dal című műsor digitális kommentátora a döntő után összegezte a véleményét.

ByeAlex velősen és utoljára közösségi oldalán reagált A Dal győztesének személyére és a műsor kimenetelére. Bevallotta, hogy a harmincas mezőnyből a legtöbb dalt sosem hallgatná otthon, mert más az ízlése. Úgy gondolja, hat dal volt, amelyet Eurovízióra valónak gondolt, ezek pedig: Bogi, Fool Moon, Kállay, New Level Empire, Király Viktor és Pál Dénes nótái.

Forrás: ByeAlex/Facebook

A harmincas mezőnyből pedig öt dal volt, amelyet Alex szívesen hallgat otthon. A HoneyBeast, Belmondo, Depresszió, BülBüls és Király Linda. A többi nem hatotta meg sem lelkileg, sem hallgatóilag a digitális kommentátort.

Alex a döntő után a Life.hu-nak elmondta, a legesélyesebbnek a New Level Empire-t tartotta, és meglepte András győzelme. Nyílt vallomásában mindenkit arra kér, támogassák a győztest, hiszen a többség rá szavazott. Alex arra is kitért, hogy őt tavaly a rutintalansága miatt szedték szét, András viszont vérprofi előadó, így akik a kákán is csomót keresnének, ebbe legalább nem tudnak belekötni. A tavalyi győztes mindenkit arra kér, egy emberként álljon az énekes mellé, aki hazánkat képviseli Koppenhágában. Mert nem a szétszakadás, hanem az összefogás vezethetné őt sikerre.

Király Viktor gyorsan lelépett A Dalrólhttp://www.life.hu/bulvar/20140224-kiraly-viktor-enekes-sietve-tavozott-szombaton-a-dal-dontoje-utan-az-mtv-szekhazabol-amikor-kiderult.htmlA Dal szombati döntője után, amikor kihirdették, hogy Kállay-Saunders nyerte a versenyt, a másik nagy esélyes, Király Viktor sietve távozott.TV + Bulvár--ByeAlex nem Kállayra tippelthttp://www.life.hu/bulvar/20140223-az-mtva-n-futo-a-dal-cimu-musort-kallay-saunders-andras-nyerte-a-tavaly-gyoztes-byealex-nem-ra.htmlA tavalyi Eurovíziós Dalverseny győztese, ByeAlex a Life.hu-nak elmondta: őt meglepte Kállay-Saunders András győzelme.TV + Bulvár--Majdnem ők nyerték A Dalthttp://www.life.hu/bulvar/20140223-az-mtva-n-futo-a-dal-cimu-musorban-kallay-saunders-andras-vegzett-mogotte-szorosan-a-fool-moon.htmlA Life.hu kinyomozta, hogy Kállay-Saunders Andrást ki szorongatta meg, A Dal döntőjében.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.