Jáksó László és Csonka András a Szombat Esti Láz zsűrijében

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv -
zsűritag Csonka András Jáksó László Lilu Szombat esti láz RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan azt korábban megírtuk, megújul a Szombat Esti Láz Zsűrije. A megszokott arcokból csupán Esztergályos Cecíliára és Keleti Andreára tart igényt az RTL Klub. Most azonban már azt is tudni lehet, hogy a harmadik ítész Jáksó László, a negyedik pedig Csonka András lesz. 

"Tavaly már megkerestek, hogy szerepeljek táncosként a műsorban, de egy pár évvel ezelőtti balesetem és az azt követő sorozatos műtétek miatt a mai napig sántítok. Nem szerettem volna sajnálkozás tárgya lenni a táncparketten, hogy a közönség azért drukkoljon, hogy szegény Jáksó ki ne törje még jobban a nyakát, ezért nem vállaltam a szereplést" - mesélte műsorvezető a Blikknek.

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv

"Várom a kritikát, de azért nem fogom telesírni a párnámat, ha szidnak majd. Csak kevesen tudják, hogy a zeneszeretetem egészen ötéves koromra nyúlik vissza, hiszen akkor kezdtem el zongorázni. 12 évig zongoraművésznek készültem, és sokáig azzal kerestem a kenyeremet, hogy esküvőkön és rendezvényeken mulattattam a népet. A mozgásom valóban olyan, mint egy zsák babé, de pontosan tudom, hogy milyen az, ha valaki a nulláról fejlődik hétről hétre, hiszen nekem már megvolt a saját szombat esti lázam. Ugyanis a szalagavatómon '86-ban én is keringőztem, amire hetekig, álmatlan éjszakákkal és rettegéssel készültem a nulláról. Sajnos fotóm nincs az eseményről, és videofelvétel sem készült, de én a mai napig büszke vagyok rá. Ezért is bátorkodtam elvállalni a zsűrizést, mert a profik mellett amatőrök is táncolnak majd, akiknek a fejlődését maximálisan átérzem, mert tudom: a tánc kőkemény műfaj" – tette hozzá

Ám nem csak arra derült fény, hogy ki lesz a harmadik zsűritag. A napilap szerint a negyedik ítész Csonka András lesz, akit több szálon is kötődik a műsorhoz. Szerepelt már táncosként Keleti Andrea oldalán 2006-ban, amikor meg is nyerte a Szombat esti láz második évadát, 2013-ban pedig műsorvezető volt Lilu oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.