Így változtatta meg a ValóVilág 6 az életünket

Forrás: RTL 2. -
VV Józsi harcsa helikopter ValóVilág 6 sírás RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A harcsával kezdődött minden, aztán jött a többi. Egyik poén hozta a másikat, röhögtünk persze, aztán kitaláltuk, írjuk meg. De mit is pontosan? Az ötlet munkacíme ez lett: néhány dolog, amit biztosan nem csinálsz a ValóVilág után. Na, jó, persze kis túlzással... 

Gyúrós Józsi kisfilmjére, amelyben azt ígérte, a villában "ráraboltat a harcsájára" mindannyian felkaptuk a fejünket. Azért azt nem hittük, hogy összeesett izmai, karikás szemei, fodrásza és barátnője miatt a játékot feladó fiú mondata örökre belénk égett, pedig de. Legalábbis egy időre biztosan. Kolléganőnkbe a piacon hasított bele a felismerés, a halasstand előtt, hogy bármi mást szívesebben enne, mint harcsát. Ennyit az egészséges étkezésről, kösz, Józsi!

Forrás: RTL 2.

A helikopterezés fogalmát Aurelio csempészte be az életünkbe. Az idegileg instabil fiú farokpörgetését felidézve inkább kihagynánk ezt az utazási formát. Na, nem mintha eddig szerves része lett volna életünknek a légi közlekedésnek eme módja, de az tuti, hogy ezek után sem lesz az. Sőt, szitakötőt sem szeretnék soha többet látni.

Persze Simont sem felejtettük el, sőt. Ha eddig netán olykor elengedtük volna magunkat és egy icipicit hosszúra hagytuk a lábkörmünket, ezentúl nem tesszük. Simon karmai ugyanis felejthetetlenül gusztustalanok voltak, és ugye, ki szeretne rá hasonlítani?

Neuralgikus pont a pulykasonka is. Ha foltos, ha nem. Igaz, eddig sem voltunk oda a préselt felvágottféleségért, de Iza hisztije után tutibiztos nem kívánjuk meg, és kényszeresen a foltokat - legyen az akármi is - keressük benne.

Forrás: RTL 2

A kondi-szoli megítélése eddig is megosztotta a szerkesztőséget. Azt nem állítjuk, hogy ezentúl be nem tesszük a lábunkat ilyen helyre, de Gyúrós Józsit hallgatva az a kényszerképzetünk támad, hogy ezek a civilizációs javak kifejezetten pusztítják az agysejteket. A súlyosabb kategóriába talán a szolárium esik, amelyett Aurelio a szemünk láttára - idézzük - "seggezett és farkazott össze". Ugye, mi sem szeretnék olyan - Józsi szavaival élve - francia piritósba befeküdni, amelyben előttünk ki tudja, ki, mit csinált.

A fentiek mellett a síráshoz is másképp állunk ezentúl és kikérjük magunknak, hogy a "picsogás" valamiféle női gyengeség lenne. Szerintünk - a brazil szappanoperákat, a Jóban Rosszbant és a Barátok köztöt is beleértve - kamerák előtt férfit ennyit még nem láttunk bőgni, mint Aureliót. Az tuti, hogy ha eddig nem tettük, ezután tartózkodunk a gyenge idegrendszerű, hisztérikus férfiaktól.

Rúzsa Magdi mellé álltak rajongóihttp://www.life.hu/bulvar/20140226-kiraly-tamas-kiraly-viktor-es-kiraly-linda-edesapja-ruzsa-magdit-a-dal-zsuritagjat-kritizalta-az.htmlKirály Tamás, Király Viktor és Linda édesapja egy meggondolatlan pillanatában Facebook-posztban szólt be A Dal zsűritagjának, Rúzsa Magdinak. A Life.hu-nak elárulta, nem akarta megbántani az énekesnőt, csupán - ahogy fogalmazott - egy rossz, magányos pillanatában kicsordult belőle az elkeseredés. Magdi rajongói azonban nem hagyták szó nélkül a kritikus bejegyzést. TV + BulvárOrigoSzakított a ValóVilág szerelmespárjahttp://www.life.hu/bulvar/20140226-az-rtl-2-valovilag-6-cimu-musoraban-vv-dorka-es-vv-zsolt-szakitott.htmlIgazi könnycsatorna-nyitogató drámának lehettünk tanúi a ValóVilág 6 kedd esti összefoglalójában. Egyelőre el sem tudjuk képzelni, mi lesz velünk Dorka és Zsolt szerelme nélkül. Kínzó kérdés: vajon kik fogják ezentúl tusfürdős vízzel köpködni egymást a zuhany alatt? Lelkünk romantikaéhségét mi csillapítja ezentúl? TV + BulvárOrigoJáksó László és Csonka András a Szombat Esti Láz zsűrijébenhttp://www.life.hu/bulvar/20140225-az-rtl-klub-szombat-esti-laz-cimu-musoraban-csonka-andras-es-jakso-laszlo-zsuritag-lesz.htmlAhogyan azt korábban megírtuk, megújul a Szombat Esti Láz Zsűrije. A megszokott arcokból csupán Esztergályos Cecíliára és Keleti Andreára tart igényt az RTL Klub. Most azonban már azt is tudni lehet, hogy a harmadik ítész Jáksó László, a negyedik pedig Csonka András lesz. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.