Berki kivasaltatta a heréit

Forrás:tv2 -
here testépítő szépészeti beavatkozás Amerika vasalás verseny Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét egy furcsa hóbort, amelyben Berki Krisztián első szeretne lenni. A sportoló különleges szépészeti beavatkozáson esett át. Amíg a Life.hu szerkesztőségében a hajvasalás a menő, úgy tűnik, Berki a heréivel műveli ugyanezt a műveletet.

Újabb őrület! A pasik a heréjüket plasztikáztatják. Krisztián pedig a magyarok közül az első szeretne lenni, aki meghonosítja a herevasalást. A sportoló jelenleg Amerikában tartózkodik, ahol egy testépítő versenyen vesz részt. Előtte pedig felkereste orvosát, hogy zsírleszívással finomítsák teste vonalait. Döbbenetes módon azonban Berki nem állt meg ennyinél, hanem homlokplasztikán és egy intim beavatkozáson is átesett - írja a Bors.

Kapócs Zsóka internátusba adta kutyájáthttp://www.life.hu/bulvar/20140226-kapocs-zsoka-mano-vizsla-kutyajat-internatusba-adta-hogy-kepzett-vadaszkutya-legyen.htmlKapócs Zsóka úgy döntött, megnevelteti rakoncátlan vizsláját. A színésznő internátusba vitte az ebet, ahol szakemberek vették kezelésbe.TV + BulvárOrigoValóVilág 6- meglepő döntést hozott Charlottehttp://www.life.hu/bulvar/20140227-valovilag-6-meglepo-dontest-hozott-charlotte-a-kivalasztasnal.htmlNagy volt az egyetértés a villalakók között, mindenki biztosra vette a döntést.TV + BulvárVégre kinevezték Eszenyi Enikőt http://www.life.hu/bulvar/20140226-vegre-kineveztek-eszenyi-enikot-a-vigszinhaz-igazgatojanak.htmlA szerdai fővárosi közgyűlésen a képviselők kora délután határoztak arról, hogy Eszenyi Enikő folytathatja munkáját a Vígszínházban. 29 igen szavazattal, 1 nemmel, továbbá 2 jobbikos tartózkodással fogadták el kinevezését.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.