szolgáltatás Hódi Pamela élménybeszámoló internet Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magát honlapján ügyeletes rosszfiúnak és sztárcelebnek nevező Berki Krisztián úgy döntött, áruba bocsájtja magát. Azt hittük, a herevasaltatás után már nem számíthatunk meglepetésre. Tévedtünk.

Fellép, élménybeszámolót tart, italt kever és dedikál Berki Krisztián és Hódi Pamela, csak meg kell rendelni. Azt nem tudjuk, vajon kik és miért szeretnének élőben is találkozni az (ex?)celebpárral, főleg úgy, hogy társaságuk nem is két fillérbe kerül. Berki ára 110, Pameláé 60 ezer forint alkalmanként, ketten együtt pedig 160 ezerre taksálják magukat.

Zámbó Krisztián megdöbbentő vallomásahttp://www.life.hu/bulvar/20140306-zambo-krisztian-zambo-jimmy-fia-megdobbento-vallomast-tett-a-tv2-edes-elet-cimu-musoraban-az-o.htmlZámbó Jimmy fia, Krisztián először mesélt arról, hogy az ő szobájában lőtte le magát imádott édesapja.TV + Bulvár--Ördög Nóra elszakad Micitőlhttp://www.life.hu/bulvar/20140306-ordog-nora-az-rtl-klubon-hamarosan-indulo-szombati-esti-laz-musorvezetoje-magara-hagyja-kislanyat.htmlA csinos műsorvezető életében hamarosan eljön a pillanat, amikor pár órára magára kell hagynia kislányát, és másra kell bíznia a felügyeletét.TV + BulvárOrigoÚjabb két szereplő távozik a Barátok köztbőlhttp://www.life.hu/bulvar/20140305-munkacsy-kata-es-aradi-balazs-tavozik-a-baratok-kozt-sorozatbol.htmlÁbrahám Edit után újabb két szereplő távozik az ország egyik legnépszerűbb sorozatából. Ők ugyan nem töltöttek annyi időt a sorozatban, mint a Claudiaként megismert színésznő, de a rajongók valószínűleg hiányolni fogják őket. Távozásuk okait eddig titok övezte.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.