Szerelmespárok versenyeznek majd egymással a Szombat Esti Lázban

Forrás: RTLKlub -
Szarvas Attila Eszményi Viktória sztárpár Gregor Bernadett Heilig Gábor színész táncolás Szombat esti láz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Múlt héten fény derült a Szombat Esti Láz első sztárpárjára, most pedig megmutatjuk a második párost is.

A Szombat Esti Láz új koncepcióval startol tavasszal. Ezúttal sztárpárok versenyeznek majd egymás ellen. Az első házaspár, akik bevállalták a megmérettetést, Eszményi Viktória, aki Cseh-Szakál Tiborral áll majd a színpadra és férje Heilig Gábor, akit Südi Iringó táncoltat meg. Ellenfeleik a friss szerelmesek, Gregor Bernadett és Szarvas Attila lesznek, akik szintén más-más oldalán mérik össze tánctudásukat. Sőt talán még leánykérés is várható.

Forrás: RTLKlub

„A kapcsolatunk még az elején tart, ezért nem táncoltunk még együtt. Most viszont lesz rá lehetőség és gyakorolhatunk otthon" - mondta Attila az RTL Klub reggeli műsorában.

Berni biztos benne, hogy nem fognak egymással rivalizálni és féltékenyek sem lesznek táncpartnereikre.
„Egy friss szerelemben, amikor az ember ezer fokon ég, akkor szerintem nincsenek kételyek a másik hűségével kapcsolatosan" - mosolygott Bernadett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.