betegség hormon baki pajzsmirigy Király Linda nyelv Amerika énekesnő előadás Himnusz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő 12 éve viseli magán a bélyeget, miszerint ő az, aki belesült a Himnuszba.

Sok-sok év után ismét előkerült Király Linda Himnusz-botránya: 12 évvel ezelőtt egy fellépésen belesült a Himnusz előadásába, ezt sokan azóta sem felejtették el neki. Az énekesnő most úgy döntött, a hot! magazinban meséli el, mi történt azon a bizonyos színpadon.

Forrás: Szuper tv2

„Konkrétan belöktek a színpadra, rám szegeződtek a fények és ott álltam a közönség előtt. Olyan hirtelen történt mindez, hogy azt sem fogtam fel, mit kell csinálnom, hogy most még az előző fellépés visszatapsa van, vagy mi" – kezdte Linda, aki az éneklés előtt már egy félórás műsort előadott és úgy tudta, lesz fél órája, hogy felkészüljön a Himnuszra.

„Valaki mutatta, hogy kezdjem el. A harmadik sornál körbenéztem. Hatalmas csend volt, azt hittem, elrontottam valamit. Amerikában a Himnusz közben mindenki együtt énekel. Attól a pillanattól kezdve rövidzárlat. A nevemet sem tudtam volna megmondani" – ecsetelte a kínos pillanatokat Linda, aki nyelvi kalamajkába bonyolódott. „Az volt a gondom, hogy magamban angolról fordítok magyarra mindent, mielőtt kimondom és ez akkor rosszul sült el" – mondta Linda, aki belebetegedett a történtekbe.

„Pajzsmirigybeteg lettem, és hormonzavaraim vannak, ami két éve alakult ki. Azt mondják, amikor védeni akarod magad, akkor alakul ki ez a betegség" – magyarázta szomorúan az énekesnő, aki a jövőben már csak előre szeretne nézni és reméli, egyszer még elénekelheti hiba nélkül a himnuszt.

Közben egyre több itthoni híresség vállalja fel, hogy kiáll Király Linda mellett. Legutóbb például ByeAlex posztolta a következőt közösségi oldalán: "Szomorú, hogy ezt a lányt még mindig ezért bántják. Ő is tudja, hogy hibázott. Gyerek volt. De az egyik legtehetségesebb magyar énekesnő, és egy tündér. Legalábbis én annak ismertem meg."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.