köszöntés névnap Gönczi Gábor TV2 műsorvezető Tatár Csilla kávé RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csodálatos, ínycsiklandozó reggeli meglepetéssel ébresztette a névnapos Gönczi Gábort felesége, Tatár Csilla.

Amikor együtt ünnepel a TV2 és az RTL Klub műsorvezetője, akkor nincs rivalizálás a kereskedelmi csatornák között. Tatár Csilla csodás kapucsínóval lepte meg Gábort névnapján, aki annyira megörült a figyelmességnek, hogy rögtön közösségi oldalán posztolta a képet.

Forrás: facebook/Tatár Csilla

"Csoda cappuccino by Csilla... Jó reggelt!" - írta Gábor a kép alá. Tényleg jól néz ki! Elkérhetnénk a receptet?

Április 5-én indul a Szombat Esti Lázhttp://www.life.hu/bulvar/20140324-az-rtl-klub-szombat-esti-laz-cimu-musora-2014-aprilis-5-en-indul.htmlAhogy a Life.hu megírta, a Csillag Születik helyett a Szombat Esti Lázat tűzi műsorára az RTL Klub. TV + BulvárMTI/Balázs AttilaNótár Mary kínok között áll színpadrahttp://www.life.hu/bulvar/20140322-notar-mary-kinok-kozott-all-szinpadra.htmlMosolyogva fog színpadra állni Nótár Mary A Nagy Duett vasárnap esti adásában, pedig az aprócska énekesnőnek minden porcikája sajog. A próbán megerőltette magát.TV + Bulvár--Elhunyt Homeland: A belső ellenség sorozat sztárjahttp://www.life.hu/bulvar/20140323-elhunyt-james-rebhorn-a-homeland-a-belso-ellenseg-sorozat-sztarja.htmlElhunyt James Rebhorn, akit a sorozatkedvelők a Homeland: A belső ellenség című tévésorozatból is ismerhetnek.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.