Kirúgástól félhetnek a Jóban Rosszban sztárjai

Forrás: Jóban Rosszban/Facebook -
Jóban Rosszban TV2 távozás producer Bálizs Anett Gazdag Tibor Nagy Tamás Cseke Katinka Rónai Lili Kembe Sorel-Arthur
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy a Life.hu megírta, március 25-ével szerződést bontott egymással a TV2 és a Jóban Rosszban producere, Nagy Tamás Grande. A sorozatszereplők saját elmondásuk szerint a médiából tudták meg főnökük távozását, azóta pedig kiderült, hogy Rónai Lilit, Márti megformálóját is kiírják a sorozatból.

A Bors a sorozat szereplőit faggatta Grande távozásáról, ám ők szűkszavúan kommentálták az eseményeket.

Forrás: Jóban Rosszban/Facebook

"Komolyan? Nem hallottam, és nem is nagyon érek rá, mert mosogatok" – mondta Cseke Katinka. Kembe Sorel pedig a következőképpen reagált: "Nem tudtam. Beszéljünk később!" A napilap állítása szerint Bálizs Anett és Gazdag Tibor sem tudott a producer távozásáról, és egészében az egész stábot meglepte a hír és már arról suttognak, hogy a személycsere nem áll meg a producernél.

Egy távozásról máris lehet tudni: egy ideje nem forgat a stábbal Rónai Lili, Márti megformálója. A fiatal lány a történet szerint Skóciába költözött. "Sajnos Márti elköltözik Csillagkútról, ezért el kellett köszönnöm a kollégáktól. Nagyon szép időt töltöttünk együtt, és megszerettem a stábot, éppen ezért nem véglegesen búcsúztam el a csapattól. Többekkel tartani fogom a kapcsolatot, nagyon jó barátság alakult ki Szaksz Gabival, Sallai Nórival és a többiekkel is" – mondta el a Borsnak Lili, aki másfél év közös munka után válik meg a TV2 napi sorozatától.

Rengeteget ivott Hujber Ferihttp://www.life.hu/bulvar/20140324-a-supertv2-nanee-cimu-musoraban-hujber-feri-elmondta-regen-mennyit-ivott.htmlA SuperTV2 NaNee! című műsorában korábbi alkoholfogyasztási szokásairól mesélt Hujber Feri.TV + BulvárOrigoÁprilis 5-én indul a Szombat Esti Lázhttp://www.life.hu/bulvar/20140324-az-rtl-klub-szombat-esti-laz-cimu-musora-2014-aprilis-5-en-indul.htmlAhogy a Life.hu megírta, a Csillag Születik helyett a Szombat Esti Lázat tűzi műsorára az RTL Klub. TV + BulvárMTI/Balázs AttilaÍgy eteti Vajna Timi a kistigristhttp://www.life.hu/bulvar/20140320-vajna-timea-andy-vajna-felesege-az-abonyi-vadasparkban-tigriskolykot-etetett.htmlNagy állatbarát Vajna Timi. Imádott macskája mellé a múltkor cuki kiskutyát "fogadtak örökbe", most pedig az Abonyi Vadasparkban játszadozott el egy kistigrissel.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.