Alig van fellépése Krasznai Tündének

Forrás: facebook/Krasznai Tünde -
X-Faktor énekesnő Krasznai Tünde fellépés RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor harmadik helyezettje nincs könnyű helyzetben. Kevés a fellépése, alig hívják énekelni. Krasznai Tünde azt fontolgatja, külföldön próbál szerencsét.

"Azok az emberek, akik rám kíváncsiak, nem a vidéki művelődési házakban lelhetők fel. Félreértés ne essék, én mindenkinek szeretnék énekelni, senkit nem akarok megbántani, vagy degradálni! Viszont azt be kell látnom, hogy az én közönségem a liberálisabb, elfogadóbb emberekből áll. Valamilyen oknál fogva - igazából magam sem tudom, hogy mi ennek a valódi oka -, de nagyon kevés a koncertem" – árulta el a a Vasárnapi Blikknek.

Forrás: facebook/Krasznai Tünde

"Nehéz dolgom van, de nincs okom panaszra! Kitartó vagyok és ki is tartok, ameddig csak bírok. Ezek után sokkal jobban a kezembe akarom venni a sorsom irányítását, megkeményítettek az elmúlt hónapok. Megtanultam küzdeni" – mondta Krasznai. "Nem igazán tudom még kezelni ezt az úgynevezett celeb-létformát. Úgy érzem magam, mint egy hatvanas évekbeli hippi egy hatalmas pláza közepén. Nem tudok virágokat szagolni, szakítani. Igyekszem hű maradni önmagamhoz, és megfelelni az elvárásoknak is. Nehéz dolog ez a showbiznisz, egyszerre kell sírni és nevetni, magassarkúban megjelenni és mezítláb előadni a színpadon" – tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.