Dundikáék dalától fennakad majd ByeAlex szeme

Forrás TV2 -
A Nagy Duett Dundika Kedvesem ByeAlex Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajon mit szól majd az átdolgozott Kedvesemhez ByeAlex? Lehet, hogy sajnálni fogja, hogy nem neki jutott eszébe az a zseniális feldolgozás, amivel A Nagy Duett döntőjére készül Majoros Hajnalka és Király Viktor.

Egész biztos, hogy megszólalni sem tud majd ByeAlex, ha meghallja sikerdalának feldolgozását. Dundika és Viktor egy cigányzenakart állított maga mögé, és itt még nincs vége a meglepetéseknek. Ha ez nem lenne elég szokalan, egy beatboxos, más néven szájdobos fiú, Dj.Revolution is kíséri a cigányzenekart és az énekeseket.
"Ez egy jó dal, gondoltuk, kipróbáljuk, milyen lenne más hangszerelésben. Kitaláltuk, a zseniális cigányzenészek pedig segítettek megvalósítani az ötletünket." – árulta el Király Tamás, Viktor menedzsere.

Forrás TV2

"Nem hallottam róla, hogy a dalommal lépnek fel, de nagyon aranyosak. Én rendkívüli módon szeretem Viktor munkáját, pont három napja üldögéltem a barátnőmmel itthon, és A Dal című műsorban indulókról, köztük Viktorról beszéltünk, dícsértük, hogy mennyire jó énekes. Sokan azt gondolják, hogy nem kihívást ezt a dalt énekelni, de én már sok nem túl jó verziót hallottam. Este biztosan megnézem őket a versenyben és remélem nyernek is dalommal" - mondta ByeAlex a Life. hu-nak.

Cseke Katinka sokkolta a beteg Kökényt Attiláthttp://www.life.hu/bulvar/20140328-cseke-katinka-ramaszott-kokeny-attilara.htmlA korábbi széria nyertes párosa, Cseke Katinka és Kökény Attila vendégként lép A Nagy Duett színpadára. Párosuk egyszerűen fenomenális, a próba vidám nevetésbe fulladt!TV + BulvárOrigoVeszélybe került Cooky A Nagy Duett színpadánhttp://www.life.hu/bulvar/20140328-majdnem-megfojtottak-cookyt-a-nagy-duett-japrobajan.htmlOlyan szorosan tekeredett Cooky nyakába Sziszi, a sztárvendég, hogy A Nagy Duett amatőr énekese alig bírt énekelni. De nemcsak az erős szorítás bénította meg, hanem a félelem is.TV + BulvárOrigoLiptai Claudia ezer arca A Nagy Duettbenhttp://www.life.hu/trend/20140328-liptai-claudia-musorvezeto-legjobb-ruhai-a-nagy-duett-harmadik-szeriajaban.htmlÖsszeszedtük a TV2 műsorvezetőjének legjobb, illetve legmegosztóbb szettjeit a műsorból.Trend

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.