Berki megint kiakadt

Forrás: Facebook/Berki Krisztián -
TV2 kicsi szerep rapper lányok Édes Élet videóklip Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián felháborodott, mert meghívták egy videóklipbe szereplőnek, de sokkal kisebb szerepet szántak neki, mint ahogy azt ő eredetileg elképzelte.

Berki Krisztián sokféle szerepben láthattuk már. Megpróbálta átúszni a Dunát, aztán kivasaltatta az intim testrészét, most pedig Dynamic új videóklipben láthatjuk. A sportoló azonban kiakadt amikor megtudta nem olyan szerepet kapott, amit elképzelt magának. Krisztián a klipben méregdrága autók, csinos lányok és szókimondó rapperek között mutatkozhatott meg, mégis elégedetlen volt a rá osztott apró szereppel.

„Nem érdekel a napidíjam, de az felháborító, hogy három másodpercet szerepeljek a klipben!" – jelentette ki Krisztián a klip producerének Dj. Juniornak.

"A forgatáson szembesültem azzal, hogy milyen rövid szerepem lesz. Viszont ha már itt vagyok, végigcsinálom. A többit pedig Junioron privátba leverem" – viccelődött Berki.

Cseke Katinka őket utálja a Jóban Rosszbanbólhttp://www.life.hu/bulvar/20140331-cseke-katinka-szineszno-majka-nanee-cimu-musoraban-elarulta-kiket-nem-kedvel-a-joban-rosszban.htmlA színésznőnek Majka műsorában szegezték neki a kérdést, van-e olyan kolléganője, akit nem bír elviselni a sorozatban. Kiderült, több is...TV + Bulvár--Összegabalyodott Pokorny és Dolhaihttp://www.life.hu/bulvar/20140331-pokorny-lia-szinesz-es-dolhai-attila-szinesz-a-nagy-duett-dontojeben-erotikus-tancot-lejtett.htmlSzexi tapadós táncot lejtett A Nagy Duettben Pokorny Lia és Dolhai Attila, akik között láthatóan izzott a levegő.TV + Bulvár--VV Viki összeomlotthttp://www.life.hu/bulvar/20140330-az-rtl-2-valovilaganak-jatekosa-vv-viki-osszeomlott-es-zokogott.htmlA mindeddig kötélidegzetűnek mutatkozó nagyszájú lány kiborult. TV + BulvárOrigo



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.