Medveczky Ilona fájlalja, hogy nem lett zsűritag az RTL Klubon

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Esztergályos Cecília Medveczky Ilona Keleti Andrea táncművész Csonka András zsűri Jáksó László Szombat esti láz RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A táncművész nem érti, ki miért kapott helyet a Szombat Esti Láz zsűrijében.

Medveczky Ilona állítja, nem bánja, hogy nincs benne a Szombat Esti Láz zsűrijében, de úgy fogalmazott: az új széria négyesét nem akarja minősíteni. „A csatorna biztosan tudja, miért ezt a négy embert tartotta a legalkalmasabbnak a táncos produkciók zsűrizésére. Keleti Andi tökéletes, ő nagyon ért a tánchoz, de nem akarom minősíteni egyiket sem, biztosan ez volt a jó döntés" – mondta a Blikknek.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A díva hozzátette: a csatorna csak vesztett azzal, hogy ő 2008-ban kiszállt a műsorból. Medveczky azért rúgta össze a port a csatornával, mert a 2008-as szériában úgy konferálták fel, hogy utoljára táncol élő adásban – írja a lap.

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, a SZEL zsűriszékében idén Esztergályos Cecília, Keleti Andrea, Jáksó László és Csonka András foglal helyet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.