Makranczi Zalán Práger Kitty Szinetár Dóra Szombat esti láz táncpróba koreográfus RTL Klub Angyal András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub kamerái a próbateremben lepték meg Szinetár Dórát és szerelmét, Makranczi Zalán, akik gőzerővel készülnek a szombaton startoló táncos show-ra.

Szinetár Dóra és táncpartnere, Angyal András még a szünetekben sem lazsál, akkor ugyanis erősítés következik. „Nehéz dolgoz ez, mert András nemcsak a táncpartnerem, hanem a koreográfusom is egyben. Ezért el kell fogadnom, amit ő kitalál, még ha ez néha nehéz is" – mesélte Dóra a Reflektor című műsorban. Dóra nem kezdő, hiszen a Balettintézet néptánc-színpadi tánc tagozatára járt, ahol tanulmányait egy térdprobléma miatt kellett abbahagynia.

Szinetár Dóra és Makranczi Zalán Forrás: RTLKLUB

„Mélyen hiszek abban, hogy minden fizikai problémának lelki eredete van. Pontosan tudom, hogy akkor miért volt baj a térdemmel" – magyarázta Dóra, aki most remekül érzi magát, még a megerőltető táncpróbákon is.

Dóra kedvese, Makranczi Zalán nemcsak a táncpróbákkal, hanem az időbeosztásával is küzd. „Minden nap táncolok, éjszaka pedig megyek próbálni, amikor hazaérek hajnali három környékén, akkor már csak bedőlök az ágyba" – mondta Zalán, aki táncpartnere, Práger Kitty szigorát humorral próbálja oldani.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.