valóvilág szabálysértés szomszéd VV Dya rendőrség valóságshow közmunka zenehallgatás feljelentés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori valóságshow-hőst többször feljelentették a szomszédai, ezért a rendőrök eljárást indítottak ellene.

VV Dya a hangos zenehallgatással és zajos társasági életével kiütötte a biztosítékot a szomszédainál. A ValóVilág5 játékosának szabássértés miatt kellett megjelennie egy hivatalban – írja a Blikk.

Forrás: RTLKLUB

„Bevallom, fogalmam nem volt, hogy mi ellenem a vád, azon kívül, hogy az utóbbi egy évben többször is jártak nálam a rendőrök, de azt gondolom, hogy ez már a személyes ellenségeskedés miatt van. Arról van szó ugyanis, hogy valami miatt nem csípnek engem a szomszédok, és amikor csak tudnak, lehetőséget találnak arra, hogy belém kössenek" – magyarázta Dya, akit pénzbírsággal vagy közmunkával sújthat a hatóság.

„Legutóbb már csak röhögtem az egészen, de a rendőr azt mondta, ha nem hagyom abba a nevetgélést, akkor akár be is vihet engem 72 órára. Pedig ez valóban vicces, hiszen nem csináltam semmi rosszat. Igaz, a feljelentésből megtudtam azt is, hogy a zavaró zenehallgatás mellett állítólag a szemetet is túlságosan hangosan dobom le. Erre már valóban nem tudok mit mondani. Majd a hatóságok eldöntik" – tette hozzá VV Dya, aki ellentámadásba is lendül: rágalmazásért bepereli feljelentőit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.