Fésűs Nelly el akarta vetetni a babáját

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
baba Vajtó Lajos abortusz Fésűs Nelly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fésűs Nelly kedvese, Vajtó Lajos megrögzött agglegény, mégis ő intézte úgy a dolgokat, hogy világra jöhessen közös gyermekük. A színésznő ugyanis el akarta vetetni a babát.

Két év harmonikus párkapcsolat után fogant meg a 42 éves Nelly babája, akinek érkezésére egyáltalán nem számítottak. A színésznőnek van már egy 11 éves kislánya, Csenge, Lajosnak pedig egy nagyfia. A házasságtól, a kötöttségektől irtózó, sármos férfi mégis hatalmas lépésre szánta el magát: megakadályozta, hogy Nelly elvetesse a babát.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„"Már bejelentkeztem az abortuszra, egy hétfői napra, és ennek költségét akartam befizetni. A postán várakozva nem találtam a csekket a táskámban. Felhívtam Lajost, hogy tud-e róla valamit, mire azt válaszolta, hogy ő vette ki a táskámból a csekket, nála van. Azt szeretné, ha ezt még megbeszélnénk, hármasban Csengével, ugyanis hárman alkotjuk a családot" - árulta el a színésznő Gór Nagy Mária Színitanodájának 30. születésnapi partiján, ahol büszkén mutatta gömbölyödő pocakját egy vadító miniruhában.

„"Nem tervezzük az esküvőt, a gyerek sokkal szorosabb kapocs, mint egy papír, tényleg egy életre szól" - tette hozzá a boldogságtól ragyogó Nelly, aki azt is elárulta, hogy mit fog csinálni másképpen második terhességénél. "Amikor várandós voltam a kislányommal, 28 kilót híztam, most viszont nagyon oda fogok figyelni arra, hogy csak a baba fejlődéséhez szükséges minimális súlyt szedjem fel. Tornázni fogok és figyelek majd az étkezésemre."

Fésűs Nelly babát várhttp://www.life.hu/csalad/20140403-fesus-nelli-szineszno-es-parja-vajto-lajos-babat-varnak.htmlVáratlanul érkezett, de annál jobban örül a gyermekáldásnak Fésűs Nelly és párja, Vajtó Lajos.Család--Fésűs Nelly házasságba hajszolná párjáthttp://www.life.hu/bulvar/20140114-fesus-nelly-szineszno-hazassagra-kenyszeritene-parjat-vajto-lajost.htmlFésűs Nelly megtalálta az esküvője ideális helyszínét. Az esküvői ruháját már kislánykorában megálmodta, és abban is biztos, hogy tanújának jó barátnőjét kérné fel, ruhája uszályát pedig cserfes kislánya, Csenge vinné.TV + BulvárFésűs Nelly kíváncsi Győzike csúnyájárahttp://www.life.hu/bulvar/20131024-fesus-nelly-szineszno-megnezte-gaspar-gyozo-showman-alsonadragjat.htmlA színésznő a Szuper TV2 Hal a tortán című adásában majdnem belesett Győzike alsógatyája alá.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.