Csontsoványra fogyott az RTL Klub egykori sztárja - ijesztő fotó!

fogyás Való Világ anorexia VV Kinga RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Kinga, az előző ValóVilág széria játékosa, mindig is sokat foglalkozott testsúlyával, ezúttal azonban úgy tűnik, kissé túlzásba vitte a fogyókúrát. 

Kinga annak idején szálkás vékonyan költözött be a Való Világ villájába, ott aztán gyorsan magára szedett jó pár kilót. Kemény fogyókúrába kezdett, gyorsan le is fogyott, most viszont olyan képet tett közzé facebook oldalán, amin már kórosan soványnak látszik.

Forrás: VV Kinga hivatalos Facebook oldala
Két férfi között csattant el az első csók a Való Villábanhttp://www.life.hu/bulvar/20140110-ket-ferfi-kozott-csattant-el-az-elso-csok-a-valo-villaban.htmlSztárriporterünk, Katz Dávid a nemrégiben elkészült Való Világ villájában járt. Istenes Bence elárulta neki, hogy tehetségesebbnek tartja magát Sebestyén Balázsnál, de ott volt akkor is, amikor elcsattant az első csók két férfi között. Íme.TV + BulvárA ValóVilág 6 legközönségesebb jeleneteihttp://www.life.hu/bulvar/20140326-az-rtl-2-valovilag-6-musoraban-vv-aurelio-vv-zsofi-vv-iza-vv-charlotte-vv-adam-vv-simon-vv-viki-vv.htmlAmikor a ValóVilág 6 szereplőit megismertük, sejtettük, hogy sok olyan jelenetnek lehetünk majd tanúi, amelyeket soha nem szerettünk volna látni. Így is lett, a Life.hu pedig ezekből szemezgetett.TV + BulvárOrigoNem tartották be az ígéreteiket a ValóVilág játékosaihttp://www.life.hu/bulvar/20140317-az-rtl-2-valovilag-6-jatekosai-vv-viki-vv-aurelio-vv-zsolt-vv-iza-vv-charlotte-vv-jozsi-vv-krisztian.htmlA felénél tart a ValóVilág 6. Az első játékosok kicsivel több mint hatvan napja költöztek be a villába, mi pedig ennek alkalmából felidéztük a bemutatkozó kisfilmjüket. A már kezdetekkor sem túlságosan izgalmas és színes játékosok az eltelt idő alatt még tovább szürkültek, a villa életének felpezsdítésére vonatkozó igértetét pedig szinte senki nem tartotta be. Gyúrós Józsi imidzsvideójának témája például majdnem biztos, hogy inkább a szerkesztők fejéből pattant ki.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.