Rettenetesen meghíztak a villalakók

Forrás: RTLKlub -
VV Iza VV Teo VV Krisztián Való Világ 6 VV Zsófi hízás VV Viki RTL2
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elkezdődött a ValóVilág 6 egészséghete, amelynek kezdetekor mérlegre állították a villalakókat. Volt is nagy sírás-rívás, a játékosok nem hittek a szemüknek. Viki sírógörcsöt, Iza dührohamot kapott. Jó lesz ez a hét, már várjuk! Vajon a babázós napok után most mivel szívatják a szerkesztők a játékosokat? 

Minden eddigi ValóVilág-széria játékosai - az 5. széria Kingája például 14 kilóval lett nehezebb - hatalmas túlsúlyt szedtek magukra, a rekorder azonban kétség kívül Viki, aki saját bevallása szerint 76 kilóval költözött be a villába, most pedig 98 kilót nyom alatta a mérleg. Nos, most azt állítja, valószínűleg a beköltözésnél füllentett, és nem vallotta be az igazi súlyát.

Viki már a kezdetekkor sem volt nádszálkisasszony - Jó kis pocit növesztett Forrás: RTLKlub

"Kizártnak tartom, hogy ennyit híztam volna, ez valami borzalom! Tény, hogy híztam, de 22 kiló iszonyatosan sok lenne, szerintem maximum tíz jöhetett rám" – jelentette ki - a kinézete miatt már nem először kiboruló - Viki, akit megrázott az eredmény. Nos, neki lesz mit ledolgoznia, ha kijön a villából.

A másik hízóbajnok a magának szupermodell karriert megálmodó Iza. Krisztián barátnője 7 kilót szedett magára, amelynek láttán a szokásos dühroham kerülgette. Ó, hol vannak már azok a szép idők, amikor a lány csak a folt nélküli pulykasonkát volt hajlandó megenni. "Ha lett volna bent mérleg, ez soha nem történik meg. Ez hihetetlen, én a testemmel keresem a kenyerem, ha nem sikerül leadnom, mire kimegyek, eleshetek munkáktól is" - kesergett.

Iza a beköltözéskor és a párbaj előtt Forrás: RTLKlub

Aurelio egyébként már többször figyelmeztette mindkét lányt arra, hogy nem jó irányba alakul a kinézetük. Vikit nemes egyszerűséggel daginak, Izát virslitestűnek nevezte.

Mindent megtett a hízás érdekében Teó is. A beköltözéskor 60 kilós lány most 67 kilót nyom. Ő egyébként már a játék elején sok kritikát kapott - kiváltképpen Lacitól - méretes hátsófele miatt.

Teónak az arcán is nagyon látszik a hízás Forrás: RTLKlub

A pillesúlyú Zsófika a villa legkevesebbet evő lakója. Kenyeret, zsemlét általában egyáltalán nem vesz magához, ám a mozgásszegény életmód, a sok fekvés rajta is hagyott egy kis nyomot. A lány 2 kilót hízott, ami szinte semmi, ám neki ez is ok volt egy kis pityergésre.

Zsófika alig változott. Igaz ő vigyáz is az alakjára Forrás: RTLKlub

A fiúk közül egyedül Krisztián gyarapodott, mégpedig 7 kilóval. A mérlegelés szerint Aurelio és Zsolt testsúlya alig változott, kicsit még inkább fogytak is.

Krisztián vonásai is alaposan átalakultak Forrás: RTLKlub

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.