Bárdos András Szilveszter gazda Molnár Andrea Szombat esti láz RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Molnár Andrea korábbi partnere, a mackó mozgású Szilveszter gazda nem elégedett a szintén botlábú Bárdos András teljesítményével. Állítja, szívesen korrepetálná vagy legalábbis emelni megtanítaná a tévést. Ilyen az, ha Fred Astaire-ek találkoznak.

Molnár Andrea csodás alakjáról már az előző Szombat esti lázban ódákat zengtek, ahogyan pedagógiai képességeiről is. A táncosnő hatalmas sikerének könyvelték el, hogy néhány lépésre megtanította a traktorkuplunghoz szokott gazdalábakat, és most Bárdos Andrással sincs könnyű dolga.

Fotó: Hámori Zsófia - Origo

"Andrea pedagógiai képességei előtt le a kalappal. Szilveszter gazda után most fellélegezhettél, nem?" – élcelődött Bárdosék diszkótánca után Csonka Bandi. Az összehasonlítás azonban sem Szilveszternek, sem az egykori híradósnak nem tetszett.

"Nekünk Andival az első táncunk a szamba volt, amiben én a fejem fölé emeltem őt. Ez nem egy könnyű dolog, hiszen egy csupa izom, 58 kilós nőről van szó. Megnézném azért Andrást, hogy hogyan tudja kivitelezni ezt a feladatot! Ha kell, akár meg is tanítom rá " – fejtette ki véleményét Szilveszter a Borsnak.

"Alig akad olyan ember, aki nálam kevesebbet tudna az emelésről, ezért kedves Szilvesztertől, hogy segíteni szeretne" – kommentálta a felajánlást András, aki gyönyörű partnere szerint egyre ügyesebb.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.