Cinthya Dictator: "A betegségem csak egy performansz volt!"

Forrás:facebook/Cinthya Dictator -
NaNee! Cinthya Dictator fogalom Majka nyirokmirigyrák Varga Viktor rákbetegség SuperTV2 félreértés performansz Édes Élet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Édes Élet sztárját sokan támadják, mert felelőtlenül kijelentette, rákbetegsége csak egy performansz volt. Cinthya a Life.hu kérdésére tisztázta a félreértést.

Varga Viktor barátnője, Majka NaNee! című műsorában kifejtette, hogy nyirokmirigyrákja csak performansz volt. Cinthya tisztázta a félreértést, ami szerinte a rossz beharangozó előzetesnek köszönhető.

Cinthya Dictator a műtét után Forrás: facebook/Szent Johanna

„Nagyon bánt, hogy mióta lement a műsor promóciója - amelyben azt az egy mondatot vágták be, amikor azt mondom „A betegségem egy performansz volt" - sorozatos támadások érnek" – kezdte zaklatottan Cinthya, aki közössgi oldalán tette közre számára mit jelent a performansz jelentése.

"A betegségem egy performance volt! (Életem legveszélyesebb "alkotása") A médiát arra használtam, hogy a beteg testemet a lelki civodàsaimat a fájdalmamat a bátorságomat a hitemet és a gyógyító szerelmet elétek tárjam! Köszönöm, hogy segítettetek erőt adni és kitartást küzdeni akarást és példamutatásra sarkaltatok! Úgy érzem hamarosan pontot teszek a történetem végére" - írta Cinthya.

„Az én esetemben, mivel valóban beteg lettem, egyértelmű volt, hogy a betegség bemutatására a saját testemet használom. Ez azonban nem jelenti azt, hogy nem lettem volna valóban beteg. Kihullaott a hajam a sugárkezeléstől és a nyakamon ott a műtéti heg. Felháborító, hogy a műsor beharangozója hatásvadász módon lett összevágva és emiatt sokan hazugnak neveznek" – mondta a fotóslány na Life.hu-nak.

Kiszel Tünde expasija kitálalhttp://www.life.hu/bulvar/20140410-kiszel-tunde-volt-baratja-bodzas-szabolcs-kitalal.htmlKiszel Tünde és Bodzás Szabolcs kapcsolata egy egyetemi szakdolgozattal kezdődött és bálokkal folytatódott. Bár testi viszony a srác elmondása szerint nem volt köztük, gyakran lehetett őket nyilvános rendezvényeken egymás társaságában látni. Szabolcs most azonban kijelentette, a kapcsolat rémálommá vált, és már szabályosan fél Tündétől. TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huA Dalfesztivál után szembesítik Kállay-Saundersthttp://www.life.hu/bulvar/20140409-kallay-saunders-andras-enekest-az-eurovizios-dalfesztival-magyar-indulojat-kihallgattak-es-a-verseny.htmlAz életveszélyt okozó testi sértéssel gyanúsított Kállay-Saunders Andrást kihallgatták és közölték vele: szembesítésre csak az Eurovíziós Dalfesztivál után kell megjelennie.TV + BulvárFotó: Rostás Bianka/Life.huMegszólalt a Balaton-felvidéki polgármester pornós lányahttp://www.life.hu/bulvar/20140408-interju-esther-bible-ferninad-franciskaval-aki-egy-balaton-felvideki-falu-polgarmesterenek-lanya.htmlAhogy a Life.hu is beszámolt róla egy Balaton-felvidéki polgármester lányáról kiderült, hogy pornófilmet forgatott. A lány interjút adott, amelyből az is kiderül, hogyan került a francia pornós, Pierre Woodman castingjára.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.