Makranczi Zalán zsűri Szombat esti láz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Szombat Esti Láz második adására sokat fejlődtek az amatőr táncosok. Kevesebb villantás és több tánc jellemezte a produkciókat. Makranczi Zalánt továbbra sem értékeli túlságosan a zsűri.

Az érdekes jelenetek most sem hiányoztak a műsorból. Szabó Győző erotikusan rázta a fenekét, majd a country-cha-cha-chában a színészt hátulról meglovagolta kerek fenekű partnere, Karczagi Dalma.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Otthon is szokta a fenekét rázni” – mondta el a színész párja, Rezes Judit, aki elárulta, nagyon élvezte, hogy az első adásban letaszította párját a trónról, majd tánc közben, apró szoknyájában ő is közszemlére tette formás fenekét.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Máté Krisztinával partnere még mindig nagyon óvatosan bánik, minden alkalommal inkább az ölébe kapja a tévést, hogy ne kelljen sérült lábát erőltetnie a lépcsőzéssel.

/1404/Szt_r2014411195024

Az adás győztese a domina Szinetár Dóra lett partnerével, Angyal Andrissal.

Utolsó helyre holtversenyben viszont párja, Makranczi Zalán és az énekesnő, Eszményi Viktória került. Zalán produkcióját már az előző alkalommal is kritikával illette a zsűri, pedig a korábban szinte csak Szinetár Dóra párjaként emlegetett színész az egyik legviccesebb és legkedvesebb figura a színpadon. Mindkét alkalommal egy igazán szórakoztató, élvezhető koreográfiával álltak színpadra partnerével, a bájos Práger Kittyvel.

Itt meg is nézheted őket:

Elkezdődtek a villantások a Szombat Esti Lázbanhttp://www.life.hu/bulvar/20140404-szombat-esti-lazban-villantasok-kezdodtek.htmlVolt mit nézni a Szombat Esti Láz - A nagy félrelépés című show-műsorban, amely új formában került a képernyőre! Az idén is nyolc páros indult, de a felkért hírességek valódi párt alkotnak a valós életben is, azaz férj és feleség, vagy párkapcsolatban élők. TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huSzombat Esti Láz: Nem kockáztatja táncpartnere életét Heilig Gáborhttp://www.life.hu/bulvar/20140404-heilig-gabor-zeneszerzo-nem-kockaztatja-sudi-iringo-eletet-a-szombat-esti-lazban.htmlNem lesznek látványos emelések, dobálások Heilig Gábor és partnere produkciójában. A zenész nem akarja veszélybe sodorni Südi Iringó életét. Inkább a humorra fektetik majd a hangsúlyt.TV + Bulvár--Strasszos térdmerevítőt villantott Máté Krisztinahttp://www.life.hu/bulvar/20140404-mate-krisztina-szombat-esti-lazban-strasszos-terdmerevitot-villantott.htmlMáté Krisztina térszalag-szakadással állt színpadra a Szombat Esti Lázban. Erőfeszítését a zsűri egyik tagja, Jáksó László pluszpontokkal jutalmazta, így holtversenyben az első helyen végzett párjával, Orosz Józseffel.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.