Nagy port kavart a Law-Zimány-sztori

csók modell Gönczi Gábor forgatás Majka Zimány Linda Schobert Norbi Jude Law Steiner Kristóf
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A bulvármédia csütörtökön és pénteken - Kapócs Zsóka házassága és válása hírét követően - is Jude Law és Zimány Linda röpke afférjára koncentrált. Az egymásba gabalyodásukat megörökítő videót a világsztár stábja sem tudta eltávolítani az internetről, és ahogyan ez lenni szokott, az "ügyről" mindenkinek megvan a véleménye. Igen, a celebjeinknek is. És nekünk is.

A Law-Zimány-sztorit természetesen mi is kidumáltuk a Life.hu szerkesztőségében. Van, akit teljesen hidegen hagy a történet, de akad olyan kolléganőnk is, aki munka után a világsztár által preferált szórakozónegyed felé vette az irányt, hátha legalább megpillanthatja az isteni Jude-ot. Házasságban élő munkatársaink pedig arról beszéltek, hogy azt talán még a férjük is megbocsátaná, ha nem utasítanák vissza a színész csókját.

Forrás: Youtube

Hazai celebjeink pedig úgy érezték, a Facebookon KELL véleményt nyilvánítaniuk az ügyről. Steiner Kristóf szinte azonnal a védelmébe vette Zimány Lindát, amit cikkünkben el is olvashatsz. A magyar hírességek vélekedését a történtekről inkább nem kommentálnánk, döntsd el te magad, igazuk van-e.

"Jude Law tegnap este 'felszedte' Zimány Lindát, az esetről videó is készült! Egyrészt váratlan, hogy egy világsztár, a nők bálványa, az 'álomférfi' ennyire részegen mutatkozik a nyilvánosság előtt, másfelől pedig kiváncsi lennék, hogy egy nő számára mekkora pontértéke van annak, ha egy szinte magatehetetlen pasi (mégha ismert is) trófeája lesz. Lassan 24 éve zenélek, láttam már néhány képtelen történetet a szemem előtt kibontakozni, de ez most mindent vitt. Mielőtt leírnátok, mit gondoltok erről, nézzétek meg a videót!" - tette közzé Gönczi Gábor.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

"(...) Ez az igazi üzenet a felnövő lányoknak: 'Semmi mást nem kell tenned az életben, csak találni egy madarat ,akit le lehet húzni'. Nem stadionok kellettek volna ide, hanem kuplerájok, ahol tanítani kéne ezt a művészetet. Ismerek egy-két lehetséges tanárnőt (...)" - fakadt ki Majka.

Forrás: Just Creative

"A magyarok vérében van a feljelentés. Ez a régi rendszer hagyatéka. Jude Law megtisztel egy pesti kocsmát, megtisztel egy puszival valami szőke 'modellt', és mi az első lépésük a hírnév felé? Levideózni, felnyomni. Nem kell ide paparazzó, van belőle ingyért millió! Érdekes a magyar tájszólás. Modellként ejtjük az escort szót" - írta ki Facebook-oldalára Schobert Norbi.

Forrás: SuperTV2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.