Életet mentett VV Dávid

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
RTL 2 életmentés ValóVilág 6 parkinson-kór VV Dávid
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rossz taktikája miatt a ValóVilág 6-ban csupán néhány hétig szereplő "laza" Dávid egy beteg férfi segítségére sietett. Az Árpád hídnál arra lett figyelmes, hogy valaki segítségért kiáltozik.

"Nyöszörgést hallottam, meg azt, hogy valaki segítségért kiáltozik. Megláttam, hogy egy közeli kocsiban ül egy férfi, és amikor odaértem, egyértelművé vált számomra, hogy nagyon rosszul van. Görcsben volt az egész teste, és remegett. Közben pedig gyógyszereket láttam szétszóródva mindenhol" - mesélte a Blikknek Dávid, aki azonnal hívni akarta a mentőket, de a férfi tudatta vele, teljesen felesleges, csupán a gyógyszereit kellene bevennie, de a rohama miatt képtelen rá. Mint kiderült, a férfi hosszú évek óta küzd a Parkinson-kórral, és éppen egy súlyos roham kapta el útban hazafelé.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A fiú segített bevenni a férfinak a gyógyszereit, majd hazajuttatta. "Láthatóan nagyon kimerítette a roham, úgyhogy annak ellenére, hogy az este folyamán én is legurítottam egy-két sört, úgy döntöttem, hazaviszem. Segítettem átülni az anyósülésre, és hazavezettem a kocsit Békásmegyerre, aztán biztos, ami biztos, felkísértem a lakásába is" – mondta Dávid.

Kínzó fájdalmai vannak Bajor Imrénekhttp://www.life.hu/bulvar/20140409-bajor-imret-visszavarjak-az-rtl-2-heti-hetesebe-galvolgyi-janos-latogatja-jakso-laszlo-egyelore-nem.htmlEgy egész ország aggódik a nagybeteg Bajor Imréért. A színész néhány hete Kínába utazott, ám ott sem találtak számára megfelelő gyógymódot, most pedig már itthon kezelik. Kollégái közül néhányan rendszeresen látogatják Imrét, Jáksó László azonban még nem volt nála. Egyelőre dilemmázik és semmiképpen sem akar zavarni. TV + BulvárOrigoEvelin kiröhögte édesanyját, Bea asszonythttp://www.life.hu/bulvar/20140409-gaspar-bea-lanyanak-evelynnek-panaszkodott-hogy-gaspar-gyozo-megcsalja.htmlAhogy a Life.hu megírta, Gáspár Bea padlót fogott, amikor megtudta, Győzője más nővel csókolózott egy klipforgatáson. Előbb férjének esett, majd lányuknak, Evelinnek panaszkodott. Kevés sikerrel. TV + BulvárOrigoÚj nőnek csapta a szelet Juniorhttp://www.life.hu/bulvar/20140408-a-tv2-edes-eletenek-szereploje-ll-junior-maris-csajozik.htmlMint ahogyan a Life.hu megírta, Junior házassága válságban van, tanácsokat pedig egykori duettpartnere, Sarka Kata ad a rappernek.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.