Kiderült Tóth Gabi nagy titka

Forrás: Facebook/Tóth Gabi -
Tóth Gabi David Correy felkérés duett futball világbajnokság Himnusz Coca-Cola
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő énekli az idei foci vb himnuszát David Correy társaságában.

Nem akármilyen ajánlatot kapott Tóth Gabi! Az X-Faktor mentorát kérte fel a Coca-Cola, hogy az idei futball-világbajnokságra készült himnuszából David Correy társaságában egy duettet hozzon létre. A The World Is Ours című dalt eredetileg a brazil származású, amerikai X-Factor döntős David Correy énekli, de minden országban készítenek egy helyi változatot.

Forrás: Facebook/Tóth Gabi

„Magyarországon azért esett Gabira a választás, mert személyiségével és temperamentumával jól képviseli azt a fiatalosságot és lendületet, amit a sport és a vb jelent" – olvasható az énekesnő Facebook-oldalán, aki büszkén posztolta a nagy hírt rajongóinak. „Végre már nem titok! Ilyen csodás dolgokban munkálkodom mostanság! Hálás vagyok minden percért, amit kapok és hiszem, hogy a pozitív gondolkodás és tiszta lélek mindig meghozza a gyümölcsét! Köszönöm mindenkinek!" – áradozott közösségi oldalán Gabi.

Kökény Roland feleségül vette Szalai Vivienthttp://www.life.hu/bulvar/20140424-osszehazasodott-kokeny-roland-es-szalai-vivien-ferj-es-feleseg.html"Mozgalmas nap volt a mai, reggel még időremenés, délután pedig elvettem Vivit. Eredményeim javulnak, már tízedik lettem."TV + Bulvár--Bódi Sylvi leszámolna a csücsörítős lányokkalhttp://www.life.hu/bulvar/20140423-bodi-sylvi-modell-fellazadt-es-kozossegi-oldalan-tuntetesbe-kezdett-a-csucsoritos-selfiek-ellen.htmlA modell közösségi oldalán fakadt ki a csücsörítős szelfik ellen.TV + Bulvár--Na, vajon kit visz párbajozni VV Teo?http://www.life.hu/bulvar/20140424-vv-teo-parbajozni-viszi-vv-zsofit.htmlEnnél azért nagyobb bummra számítottunk, de a ValóVilág 6 most sem okozott meglepetést. VV Teo a papírformának megfelelően választott ellenfelet a párbajra.TV + BulvárRTLKLUB

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.