Kiderült Fridi titka

TV2 Friderikusz kor Karczagi Józsika titok Az ének iskolája osztályfőnök
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ének iskolájában Friderikuszt az egyik kis nebuló addig faggatta, míg elárulta neki tisztes korát. Te gondoltad volna?  

Az előző széria óta hatalmas változáson ment át Friderikusz, aki szemmel láthatóan felszedett pár kilót. Régebben a műsorvezető örömmel mesélte, hogy a kemény edzéseknek köszönhetően remek formában van. Úgy látszik, most úgy döntött, az osztályfőnöki székhez illik pár kilót felszednie. Azt viszont nem gondoltuk volna, hogy Karczagi Józsikának a korát is elárulja.

Forrás: TV2

Mennyi idős vagy? - tette fel a kérdést a szemtelen nebuló. "Óh, micsoda kérdés ez! Ha ennyi idős leszel, mint én, te is titkolod majd a korod!" - majd kis habozás után Fridi hozzátette: "De tudod mit, megmondom, 56 éves vagyok" - közölte az osztályfőnök. Józsika pedig mosolyogva konstatálta tanára életkorát, nem is sejtve, milyen titkot szedett ki Friderikuszból.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.