Utolsóból első - Makranczi Zalán az élre tört a Szombat esti lázban

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Makranczi Zalán zsűri tánc Szombat esti láz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Makranczi Zalán lett az este meglepetése, ugyanis Práger Kittyvel az első helyen végzett. 

Az élre tört Makranczi Zalán, akinek táncos próbálkozásait a korábbi adásokban nem értékelte nagyra a zsűri. A színész esti produkciói viszont mindenkit meggyőztek arról, hogy bár Zalán eddig jól titkolta, igenis tud táncolni.

/1404/Roman2014425172743

A zsűri pontszámai alapján Rezes Judit-Lehoczky György párosa végzett az első helyen, de Jáksó plusz öt pontjával Zalánék megelőzték őket. Az est győztesének végül a színészt és táncos párját, Práger Kittyt hirdette ki Ördög Nóra.

Csobot Adél - Wow! http://www.life.hu/bulvar/20140426-az-rtl-2-belevalovilag-musorvezetoje-csobot-adel-szuperszexi.htmlSzinte nincs nap, hogy Csobot Adél ne posztolna egy új fotót a Facebookján rajongóinak. Mi most a borítóképére lettünk figyelmesek. TV + BulvárOrigoGyőzikén röhög az országhttp://www.life.hu/bulvar/20140426-a-tv2-edes-eletenek-szereplojen-gaspar-gyozon-rohog-az-orszag.htmlTöbb mint 1200 megosztást élt meg az a videó, ahol Győzike Bécs sétálóutcájának a nevét próbálja kimondani. TV + BulvárBébibumm és szerelem a sztárvilágban http://www.life.hu/bulvar/20140425-a-life-hu-bulvarkokteljaban-drew-barrymore-olivia-wilde-angelina-jolie-jennifer-lawrence-gaspar.htmlAz elmúlt héten egyáltalán nem volt hiány az örömhírekben. Hollywoodi sztárok babáinak vagy éppen várandósságuk hírének örülhettünk, de képzeletben több eljegyzéshez és esküvőhöz is gratulálhattunk. És persze, ahogy mindig, most is jót mulathattunk a hazai valóságshow-k, realityk szereplőinek csetlésén-botlásán.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.