Egyetemistákkal bulizott Sarka Kata

buli Sarka Kata gépész kar jó fej egyetem Műegyetem meghívás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Műegyetem Gépész Kari napjára hívták meg, amire ő szinte egyből igent mondott. Milyen jó fej!

Néhány órára belekóstolhatott az egyetemisták bulis-koleszos életébe Sarka Kata. Egy vagány srác ugyanis úgy gondolta, meghívja a szépséget a Budapesti Műszaki Egyetem Gépészmérnöki Karának napjára, hogy álljon be és a csapatát erősítse az egyik versenyszámban.

Forrás: Facebook/Sarka Kata

Kata a Facebookján mesélte el boldogan a sztorit: „Először azt gondoltam, hogy valami vicc, és rögtön visszaírtam, hogy persze! Azt gondoltam, hogy majd ettől meghátrál, de pár levélváltásból kiderült, hogy valóban komolyan gondolják! Ezek után nem volt mit tenni, odamentem az egyetem kollégiumához, persze kicsit tartva attól, hogy milyenek lesznek, hogyan fogadnak majd. A kollégium épülete előtt vártak egy csapatpólóval, és az első pillanattól kezdve azt éreztették velem, hogy a lehető legtermészetesebb dolog az, hogy ott vagyok, és sztoriztak a csapattagokról, jó fej módon egyből befogadtak! A főzőverseny végeredményét még nem tudom, de remélem, hogy megnyerték!" – lelkendezett Hajdú Péter felesége, aki közvetlenségből és jó fejségből ezzel jelesre vizsgázott.

Hatalmas fordulat a Szombat Esti Lázbanhttp://www.life.hu/bulvar/20140424-az-rtl-klubon-futo-szombat-esti-lazban-hatalmas-fordulat-varhato-aszerelmesparok-ezuttal-egymassal.htmlSzombaton hatalmas kihívás vár a táncolni tanuló sztárokra. A szerelmespároknak ugyanis együtt kell bizonyítani, a profik magukra hagyják őket.TV + BulvárOrigoDukai Regina segíti a Balaton legszebb lányaithttp://www.life.hu/bulvar/20140424-dukai-regina-mentoralja-a-balaton-legszebb-lanyat.htmlPár órája ismét lehet jelentkezni a Miss Balaton 2014 szépségversenyre, amely a korábbi hagyományoktól eltérően idén a magyar tenger északi partján, Balatonfüreden kerül megrendezésre augusztus 9-én. A versenykoordinátor szerepét pedig egy igazi példakép, Horváth Éva vállalta el. TV + BulvárOrigoGyőzike kosarat kapotthttp://www.life.hu/bulvar/20140424-a-tv2-edes-eletenek-szereploje-gaspar-gyozo-kosarat-kapott.htmlMiután Győző elhagyta Beát teljes gőzzel csajozásba kezdett. Kiszemeltjét, Angélát egy wellnesshotelbe hívta magával, de a randi nem úgy alakult, ahogy ő elképzelte. TV + BulvárRTLKLUB

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.