anyák napja TV2 meglepetés Friderikusz szerenád diák Az ének iskolája énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerenád, megható pillanatok, őszinte vallomások szeretetről és édesanyákról. A kis énekespalánták így ünnepelték anyák napját.

A műsor előtt a kisdiákokat Friderikusz az osztályfőnöki irodában kérdezte arról, mit jelent nekik az édesanyjuk és anyák napja.

Karczagi Józsika Forrás: TV2

„Készülök anyák napjára! Apával szoktunk virágot venni és csokit, abban az a meglepetés, hogy finom. Rajzolni is szoktam virágokat és szögleteket" – mesélte a cuki Karczagi Józsika.

Mata Ricsi Forrás: TV2

„Ha kívánhatnék valamit, akkor az lenne, hogy hozzam le anyukámnak a csillagokat az égből" - álmodozott Mata Ricsi.

Berki Artúr Forrás: TV2

„Köszönöm neki, hogy mindig mellettem állt és segített abban, hogy idáig jussak" – mondta a jól nevelt nagyfiú, Berki Artúr.

Boudny Lídia Forrás: TV2

„Az én anyukám abban különleges, hogy magasabb, mint apa és olyan a személyisége, hogy mindenkinek őszintén megmondja, hogy mit gondol róla" – mesélte Boudny Lídia.

Jónás Szabolcs és édesanyja Forrás: TV2

A sor ezzel nem ért véget, Berki Artúr testvérével hangos ablak alatti szerenáddal érkezett anyukájához, aki könnyekig hatódva fogadta a fiút. A közönség előtt pedig Mester Tamás „Altass el" című dalát adta elő anyák napja alkalmából. Mata Ricsi, Bordács Arnold és Jónás Szabolcs szintén anyák napi dallal készültek, az édesanyák pedig alig kaptak levegőt a meghatódottságtól és a könnyektől. A fiúk feledhetetlen percekkel ajándékoztak meg mindenkit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.