Megint kiírják a Jóban Rosszbanból Száraz Dénest

Forrás: TV2 -
forgatókönyv Jóban Rosszban távozás kiírás Nagy Tamás Grande Száraz Dénes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már kétszer kellett távoznia a sorozatból, most kiderült, ismét kiírják az egyik legnépszerűbb karaktert.

Búslakodhatnak a rajongók! A héten forgat utoljára Csillagkúton Száraz Dénes. A Jóban Rosszban színészét ugyanis megint kiírják a sorozatból. Dénes nem érti a döntést, de elfogadja.

Forrás: TV2

„Bevallom, villámcsapásként ért, amikor a főnököm behívott az irodába, és közölte, hogy egy időre biztosan véget ért a közös munka. Ilyenkor az ember csöndben végighallgatja a főnökét, majd megkérdezi, mi az oka a kirúgásnak" – idézte fel a történteket a Borsnak Száraz Dénes. Pedig korábbi kiírása miatt több száz rajongó tüntetett, ezért kétszer is feltámasztották a forgatókönyvírók. Legutóbb a bűnöző Balázs szerepében tért vissza. Dénes szerint itt csúszott be a hiba, a negatív karakterválasztás miatt nincs most munkája. „Színészileg ugyan kihívást jelentett számomra a karakter megformálása, és izgalmas is lehetett volna a jövőben, de sajnos megrekedt egy ponton, ezért elfogyott"– magyarázta a színész, aki azt is elmondta, színészi teljesítményére sosem volt panasz, és a főnök sem orrolt rá, jó viszonyban voltak.

„Száraz Dénes a jövő héttől valóban nem forgat a stábbal. Karakterének pihentetése nincs összefüggésben Nagy Tamás producer távozásával, ez korábbi döntés eredménye. A Jóban Rosszban történetének izgalmas alakulása indokolja, hogy Varga Balázs eltűnjön Csillagkútról, de további részleteket nem árulhatunk el" – fejtette ki a lapnak a TV2 sajtóosztálya. A Bors azt is megtudta, a történetírók gárdájában is változás lesz.

Miben hasonlít Kapócs Zsóka és Regős Lili?http://www.life.hu/bulvar/20140429-kapocs-zsoka-es-regos-lili-habony-noi-mindketten-hasonlitanak-karady-katalinra.htmlHátborzongató a hasonlóság a Habony Árpádtól válását nyilvánosságra hozó Kapócs Zsóka és az említett férfi római útitársa, a világ legjobb testű nőjeként számontartott Regős Lili között.TV + BulvárOrigoFellebbez Stohl Andráshttp://www.life.hu/bulvar/20140429-stohl-andras-es-szalai-vivien-fellebbeznek-a-magyar-bortonpokol-cimu-konyv-miatti-itelet-miatt.htmlA "börtönkönyv" miatti ítélet ellen lebbez fel a kötet szerzőjével, Szalai Viviennel közösen.TV + BulvárFotó: Tuba Zoltán - OrigoAz idősebb pasikra bukik Südi Iringó?http://www.life.hu/bulvar/20140429-sudi-iringo-az-rtl-klubon-futo-szombat-esti-laz-tancosa-egy-kivetellel-idosebb-partnereket-kapott.htmlÉrdekes módon a csinos táncos-koreográfusnak mindig idősebb pasik jutnak a Szomba Esti Lázban.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.