Másnapos szelfit posztolt Lily Allen

Forrás: Instagram/Lily Allen -
másnaposság szelfi selfie énekesnő Lily Allen születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lily Allen 29 éves lett! Ennek örömére posztolt egy képet arról, milyen is másnaposan ébredni, mivel a bulizást már előző este elkezdte. Arra azért volt energiája, hogy az ágyba kerülés előtt a sminket is lemossa magáról.

Május 2-án ünnepelte 29. születésnapját Lily Allen énekesnő, aki már május 1-jén elkezdte az ünneplést többek között Karl Lagerfeld divattervező társaságában. Másnap - azaz a születésnapján - egy szelfivel indított, amelyen smink nélkül mutatja meg fél arcát a rajongóinak. Az énekesnő szépen végigfotózta az egész szülinapját - többek között megmutatta, milyen ajándékokat kapott és mit reggelizett. Ha ezekre is kíváncsi vagy, kövesd Lily Allent az Instagramon - és ha már ott vagy, kattanj rá a Life.hu oldalára is.

Forrás: Instagram/Lily Allen
Íme Klein Dávid szelfije a kettes táborbólhttp://www.life.hu/news/20140430-klein-david-hegymaszo-sikeresen-teljesitette-a-mount-everesten-a-masodik-akklimatizacios-kort.htmlDávid kedden felért a Mount Everest kettes táborába, ahol még egy fotóra is maradt ereje.News--Elkészült az első VV6-szelfihttp://www.life.hu/bulvar/20140429-az-rtl-2-valovilag-6-jatekosaival-vv-izaval-vv-krisztiannal-vv-vikivel-vv-aurelioval-es-vv-zsofival.htmlRendhagyó helyszínről jelentkezett hétfőn a Music Fm reggeli műsora. Az Önindító műsorvezetői, István Dániel, Pordán Petra és Istenes Bence ezúttal az RTL Klub ValóVilla lakóit élőben ébresztették. Bence az eseményről szelfit is posztolt a Facebookjára és arra volt kíváncsi, a nézők szerint ki nyeri a VV6-ot.TV + BulvárOrigoMegvan minden idők legkúlabb szelfijehttp://www.life.hu/news/20140424-urseta-kozben-szelfizett-rick-mastracchio-amerikai-urhajos.htmlRick Mastracchio űrséta közben fotózta le magát. Hiába panaszkodott a szkafander által korlátozott fotóminőségre, ennél menőbb szelfit valószínűleg még sosem látott a világ.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.