Meztelenül pózolt Cinthya Dictator

Forrás:facebook/Cinthya Dictator -
pózolás fotó meztelen Cinthya Dictator kiállítás Varga Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Varga Viktor barátnője megmutatta tökéletes alakját. Cinthya az énekessel közös kiállítását reklámozza az extravagáns képpel.

Cinthya Dictator és Varga Viktor kétségkívül kedvelik az extrém helyzeteket. A fotóslány ezúttal olyan plakáttal invitálja a közös kiállításukra a nagyérdeműt, ami mellett mi sem tudtunk szó nélkül elmenni.

Forrás:facebook/Cinthya Dictator Photography

„Gyertek el a kiállításunkra! Viktornak a festményei, nekem a fotóim lesznek láthatók" – írta közösségi oldalán Cinthya.

Cinthya Dictator: "Hogyan lehet Sarka Kata ennyire gonosz?"http://www.life.hu/bulvar/20140412-a-supertv2-nanee-cimu-musoraban-sarka-kata-viszalyt-szitott-cinthya-dictator-es-varga-viktor-kozott.htmlA SuperTV2 Nanee! műsorában vendégeskedett előbb Varga Viktor, majd Cinthya Dictator. Jól össze is vesztek.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huCinthya Dictator: "A betegségem csak egy performansz volt!"http://www.life.hu/bulvar/20140410-varga-viktor-enekes-baratnoje-cinthya-dictator-az-edes-elet-sztraja-performansznnak-nevezte.htmlAz Édes Élet sztárját sokan támadják, mert felelőtlenül kijelentette, rákbetegsége csak egy performansz volt. Cinthya a Life.hu kérdésére tisztázta a félreértést.TV + Bulvár--Varga Viktorék kapcsolata válságbanhttp://www.life.hu/bulvar/20140319-varga-viktor-enekes-es-kedvese-cinthya-dictator-fotos-kapcsolata-valsagban.htmlCinthya és Viktor kamerák kereszttüzében, az Édes Életben vitatta meg kapcsolatát.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.