Darnyi Tamást elgázolták

Forrás: MTI/Kovács Tamás -
gázolás olimpiai bajnok teherautó Delray Beach Darnyi Tamás Amerika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A négyszeres olimpiai bajnok magyar úszót, Darnyi Tamást Amerikában egy teherautó gázolta el.

Darnyi biciklivel indult a virágboltba, mert feleségét szerette volna meglepni. Az olimpiai bajnok a Delray Beachen keresett egy árust, és ekkor ütközött neki a kocsi, amelyik fellökte a sportolót – írja a Blikk.

Forrás: MTI/Kovács Tamás

"Tamás még mindig a baleset hatása alatt van, a történtek nagyon megrázták. Azon van, hogy mihamarabb elfelejtse az egész esetet, azt szeretné, ha az élete visszatérhetne a régi kerékvágásba" – mondta az olimpikon ügyvédje, Rónai Péter, aki Darnyit képviseli majd a bíróságon a baleset okozójával szemben.

„Mindent megteszünk Tamásért, akár úgy is, ha ehhez fel kell rúgnunk néhány szabályt. A teherautónak egyébként hivatalosan nem az azt vezető sofőr, hanem egy cég a tulajdonosa" – közölte a jogász, majd hozzátette: ha megnyerik a pert, Darnyi Tamás a kártérítésből származó összeget jótékony célra akarja fordítani.

Darnyi Tamás még tízéves sem volt, amikor 1975-ben versenyzőként úszott. 1988-ban a szöuli, 1992-ben a barcelonai olimpián is részt vett, mindkétszer bajnok lett 200 és 400 méteres vegyes úszásban. Négy aranyérmével máig ő a legeredményesebb magyar férfi úszó olimpiai bajnok. Négyszer nyert világbajnoki címet is, nyolcszor pedig Európa-bajnok lett. Ő volt a világon az első úszó, aki 200 méteres vegyes úszásban két percen belüli időt ért el.
Régi ValóVilág-játékosok költöztek a villábahttp://www.life.hu/bulvar/20140507-az-rtl-2-valovilag-6-musoraban-vv-attila-vv-seherezade-vv-milo-es-vv-csabi.htmlEgykori játékosok költöztek be a ValóVilág 6 villájába. Az ötödik széria top 3 versenyzője – Attila, Csabi és Seherezádé – és a VV3 győztese, Miló lepte meg a lakókat.TV + BulvárOrigoSchumacher sztárséfje Budapesten főzhttp://www.life.hu/bulvar/20140506-michael-schumacher-sztarsefje-budapesten-foz-kasas-tamas-ettermeben.htmlNem kisebb szakácsot nyert meg olasz étterme számára Kásás Tamás, mint Schumacher egykori sztárséfjét, Vito Catalanót.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huIdőutazás a Barátok köztbenhttp://www.life.hu/bulvar/20140506-idoutazas-a-baratok-koztben-100-evet-repulhetunk-vissza-a-tortenetben.htmlIzgalmas, képzeletbeli időutazásra készülhetnek a nézők az RTL Klub napi sorozatában.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.