Balázs & Kovátsits Ügyvédi Társulás távozás Munkácsy Kata eltűnés Barátok közt Szökés Linda RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Linda és Balázs tegnap este búcsút vettek a nézőktől, és kéz a kézben elszöktek a Mátyás király térről.

Régóta fontolgatja már a két fiatal, hogy elutazik. Igaz, eddig külön tervezték, most viszont együtt távoztak. Hogy erre mi okuk volt, arról a Lindát alakító Munkácsy Kata mesélt a Borsnak.

Forrás: RTLKLUB

„Ha megy, akkor vagy azért, mert szerelmes Balázsba és együtt távoznak, vagy egy kicsit távol akar lenni tőle és a bonyodalmaktól, amiket átéltek együtt. Balázsnak pedig Zsolt miatt kellene menekülnie, hiszen az utóbbi időben összecsaptak a feje fölött a hullámok" – tette hozzá Kata, aki sosem akart elszökni sehonnan, de olyan előfordult, hogy nem oda ment, ahová a szüleinek mondta.

„A Szentendrei-szigeten laktunk, s előfordult, hogy azt mondtam a szüleimnek: egy barátnőmnél alszom Budapesten. Valójában pedig elmentünk bulizni... Persze elszökni sosem akartam" – mesélte Munkácsy Kata, aki hozzátette: máris hiányzik neki a stúdió.

„Az első hetekben, amikor véget ért a forgatás, előfordult, hogy korán reggel arra ébredtem: jaj, elaludtam! Ám mielőtt becsörögtem volna, hogy kések, rájöttem, már nem vagyok a stáb tagja" – tette hozzá a színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.