Nagy bajban van Kökény Attila testvére

Fotó: Hámori Zsófia - Origo -
Kökény Attila testvér rendőrség rablás Megasztár letartóztatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Megasztár egykori énekesének bátyját - a családja szeme láttára - bilincsbe verve vitték el a rendőrök.

Kökény Attila bátyját, Józsefet a rendőrség azzal gyanúsítja, hogy ő és társai kamionokat fosztottak ki, amelyek vámszabad területen álltak, arra várva, hogy rakományukat levámolják. Kökény Attila testvére már vallomást tett a hatóságoknak és elmondta, nem tartja magát bűnösnek. Azt állítja, egyszer valóban el akarták csalni a banda tagjai, hogy menjen el egy kamion kirámolásához segédmunkásnak, de amikor megneszelte, mire készülnek a többiek, kiszállt a tehergépkocsiból – írja a Blikk.

Fotó: Hámori Zsófia - Origo

Az ötvenes éveiben járó József és öccse, Attila egy évig együtt zenéltek az Egyesült Államok több nagyvárosában. A sors azonban Attilát híressé tette a Megasztár által, hegedűművész bátyját, Józsefet pedig arra kényszerítette, hogy letegye a hangszerét, és más munkával keresse meg a betevőt.

„Értesültünk mi is a dologról, de el sem akarjuk hinni. Mi úgy tudjuk, nem is vett részt a bűncselekményben, mert még idejében kiszállt a dologból. Várjuk, mikor térhet haza a szeretteihez. Ő egy jó és tehetséges muzsikus, aki fizikai munkát sem röstellt végezni művész létére. Ennek lett az áldozata" – nyilatkozta Attila.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.