Pucéran vezetett műsort Istenes Bence

Forrás: Music FM/Facebook -
Music Fm meztelenség Istenes Bence Pordán Petra Önindító
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Levetkőzve ült a Music Fm mikrofonja mögé szerda reggel Istenes Bence, István Dani és Pordán Petra. 

Hogy miért? A 89,5 Music Fm három műsorvezetője sajátos módon emlékezett meg arról, hogy Nagy-Britanniában a mai napon ünneplik a nudizmus 50. évfordulóját. Oké, rádióban nem olyan nagy dolog pucérkodni, és a műsort webkamerán követő nézők szerint mindannyiuk testét lepel takarta, csak néha villant ki egy-egy fenék.

Forrás: Music FM/Facebook

Átvette nyereménylakását Aureliohttp://www.life.hu/bulvar/20140514-vv-aurelio-rtl-2-valovilag-6-jatekanak-gyoztese-atvette-nyeremenylakasat.htmlAz RTL Klub kamerái előtt léphetett be először nyereménylakásába VV Aurelio. A fiú állítja, a mai napig nem hiszi el, hogy ő lett a valóságshow győztese. TV + Bulvár--Cseke Katinka és Váradi Olasz kapcsolatának végehttp://www.life.hu/bulvar/20140513-a-tv2-joban-rosszbanjanak-szereploje-es-parja-cseke-katinka-szakitottak.htmlPont került Cseke Katinka és párja, Váradi Robi, azaz Olasz múlt heti szappanoperája végére. A pár tagjai úgy döntöttek, külön folytatják tovább. TV + Bulvár--Hatalmas tartozást halmozott fel Juniorhttp://www.life.hu/bulvar/20140512-a-tv2-edes-eletenek-szereploje-l-l-junior-kozlekedesi-kihagasaival-tobb-szazezres-adossagot.htmlTöbb százezer forintos tartozást halmozott fel L. L. Junior gyorshajtási és parkolási bírságok ­miatt, de ennek levét nem ő issza meg. A rapper ugyanis egy kölcsönautóval követte el a szabálysértéseket, a bírságot azonban nem hajlandó kifizetni.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.