Ősszel indul a Big Brother 3

Forrás: CBS -
TV2 valóságshow képernyő Big Brother 3 válogató
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az első évad nagy siker volt, a második óriási bukta, hamarabb be is fejezték. Ám most ősszel jön a TV2-csoport valamely tévéjére a Big Brother 3 - írja az Origo. 

"A Big Brother továbbra is a világ egyik legismertebb és legnagyobb valóságshow-ja, 1999 óta látható legalább ötven ország tévéjében, így szerintem jól döntöttünk, hogy visszatérünk oda, ahonnan a műfaj elindult" - nyilatkozta György Bence programigazgató a comment:com-nak. A válogató hamarosan indul, állítólag értelmes fiatalokat szeretnének képernyőre küldeni.

Külföldön hatalmas siker Forrás: CBS

Kis BB-történelem

A Big Brother 2002-ben indult itthon, az első szezonja nagy nézettséggel ment (itt dolgozott először együtt Till Attila és Liptai Claudia), a másodikat csúnyán elverte a ValóVilág 2.

Nem a Big Brother volt az első magyar gyártású valóságshow, hiszen az akkor még 1 százalékos nézettségű Viasaton korábban ment a Bár első évadja, de a BB1 volt az a műsor, amelyet százezrek, milliók követtek itthon. A formátum 2003 óta nem volt képernyőn Magyaroszágon, így várhatóan sok újítást bevezetnek.

Átvette nyereménylakását Aureliohttp://www.life.hu/bulvar/20140514-vv-aurelio-rtl-2-valovilag-6-jatekanak-gyoztese-atvette-nyeremenylakasat.htmlAz RTL Klub kamerái előtt léphetett be először nyereménylakásába VV Aurelio. A fiú állítja, a mai napig nem hiszi el, hogy ő lett a valóságshow győztese. TV + Bulvár--Cseke Katinka és Váradi Olasz kapcsolatának végehttp://www.life.hu/bulvar/20140513-a-tv2-joban-rosszbanjanak-szereploje-es-parja-cseke-katinka-szakitottak.htmlPont került Cseke Katinka és párja, Váradi Robi, azaz Olasz múlt heti szappanoperája végére. A pár tagjai úgy döntöttek, külön folytatják tovább. TV + Bulvár--Ismét egy helyen bulizott Zimány és Lawhttp://www.life.hu/bulvar/20140512-jude-law-szinesz-es-zimany-linda-modell-ismet-egy-helyen-bulizott.htmlJude Law szombat éjjel, vasárnap hajnalban ismét belevetette magát a budapesti éjszakába. Egy népszerű, ötödik kerületi szórakozóhelyre ment kikapcsolódni, ahol történetesen ott járt Zimány Linda is! Igaz, a szemtanúk szerint ezúttal nem együtt buliztak. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.