Berki Krisztián (exsportvezető) herevasalás millió vasalás Édes Élet reklámfilm
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Édes Élet celebje egy álláskereső reklámban vasalgat, és közben egy szál gatyában megmondja a tutit. Minden mondata súlyos. Nálunk kiverte a biztosítékot!

Még februárban sokkolt minket Berki Krisztián (tudjátok, még mindig nem az olimpikon tornászunkról van szó, hanem az egykori Fradi-vezérről!), hogy herevasaláson vett részt. Most pedig főszerepet vállalt egy álláskereső reklámban, amelyben vasalgatva (no, nem az intim testrészét, nyugi! ) osztja az észt, hogy ő mitől olyan rohadt sikeres és milliomos. Íme, a videó, amit egyszer mindenképp nézz meg! Köszönet a találatért a Kreatív Online-nak!

Szemet vetett Vajna Tímeára az RTL Klubhttp://www.life.hu/bulvar/20140515-az-rtl-klub-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-musorban-szerepeltetne-vajna-timeat.htmlAz RTL Klub újraindítja valóságshow-ját, a Celeb vagyok, ments ki innent, amelyben a dzsungel mélyére vetik a celebeket. Ebben szánnak szerepet Andy Vajna ifjú feleségének. TV + BulvárKapócs Zsóka: "Már itt sem vagyok"http://www.life.hu/bulvar/20140514-kapocs-zsoka-utazni-indul-a-valasa-utan.htmlFreedom, azaz szabadság. Ezt a szót látni napok óta Kapócs Zsóka hivatalos rajongói oldalának borítóképén. A színésznő, aki Habony Árpáddal kötött házassága után nem sokkal jelentette be, hogy válik, hamarosan az országot is elhagyja.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huRómában lazít Tóth Gabihttp://www.life.hu/bulvar/20140514-az-rtl-klub-x-faktoranak-mentora-toth-gabi-romaban-pihen.htmlAz elmúlt hetekben a bugyikérdéssel bulvárérdeklődés középpontjában álló Tóth Gabi Rómában piheni ki a címlapokkal járó stresszt. Az énekesnő nem tagadta, megviselte, hogy heteken keresztül ő volt a középpontban. TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.