Különleges csapatépítőn jártak a Barátok közt sztárjai

Nyári Diana félelem Barátok közt paintball Tihanyi Tóth Csaba csapatépítés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt csapatában már szinte tradíció, hogy részt vesznek egy felejthetetlen csapatépítő tréningen. Idén is hatalmas kihívásokat tartogattak a programok a bevállalós színészeknek.

Nem mindennapi kalandokat élhettek át a Barátok közt sztárjai, akik kipróbálhatták a rallycross versenyzők bivalyerős versenyautóját és fergeteges paintballcsatában is részt vehettek.

Forrás: RTLKLUB

A színészek mindkét programot rendkívül élvezték. Az élményautóztatáson a félelemtűrő képességük is próbára lett téve, hiszen mindannyiuk pulzusszámát mérték a három gyorskör megtétele alatt. Akinek a pulzusszáma a legalacsonyabb maradt, az nyert, ezt a próbát Tihanyi Tóth Csaba állta ki a legjobban, nála 110-es pulzust mértek, Nagy Alexandra viszont jóval izgatottabb lett, neki 162-ig szökött fel a pulzusszáma az autóztatás alatt.

Forrás: RTLKLUB

Az adrenalinsokk után következhetett paintballcsata. A Barátok közt színészei a pálya széléről lőtték a másik csapat autóját. A csapatok úgy játszottak, mintha a híres-nevezetes Mátyás király teret kéne megvédeniük a töröktől!

Forrás: RTLKLUB

A Barátok közt Challenge után a csapat egy szállodában pihente ki a fáradalmait, ahol Nyári Diát és Tihanyi Tóth Csabát igazi meglepetés várta: mivel mindketten ekkor ünnepelték a születésnapjukat, így a kollégák, barátok és a szervezők hatalmas tortákkal kedveskedtek nekik. Az egész napot közös vacsora zárta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.