Némaságba burkolózott Szabó Zsófi

Forrás: Szabó Zsófi/Facebook -
halál kutya Szabó Gyula Jóban Rosszban TV2 Szabó Zsófi Facebook rajongók
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amíg korábban szinte napi kapcsolatban volt Szabó Zsófi Facebook-oldalának követőivel, addig édesapja, Szabó Gyula halála óta szinte alig tesz fel posztot a közösségi hálóra.

A múltkor azonban megtörte a csendet, és a következőt írta rajongóinak, akik természetesen folyamatosan bombázzák kérdéseikkel a Jóban Rosszban színésznőjét. "Köszönöm, hogy ilyen sokan érdeklődtök felőlem. Tudnotok kell, hogy sokat gondolok Rátok! Sokszor megosztanék Veletek egy érzést, egy pillanatot, egy ízt ,egy illatot. Örömöt és bánatatot... Nem mondom,hogy jól vagyok,de ami most nagyon jólesik az a CSEND. Ölellek Titeket".

Forrás: Szabó Zsófi/Facebook

Zsófi azonban most a kutyusáért, Gyémántért is aggódik, ugyanis kedvencét infúzióra kötötték, de hogy miért, azt nem lehet tudni.

Forrás: Szabó Zsófi/Facebook

Jaj! Aurelio példakép lett?http://www.life.hu/bulvar/20140518-ot-nap-alatt-otezer-jelentkezo-a-valovilag-7-musoraba.htmlA valóságshow újabb menetét a finálé alatt hirdette meg a csatorna, az origo.hu az RTL-től úgy tudja, hogy ötezer jelentkezőnél tartanak már, pedig csak öt nap telt el a felhívás megjelenése óta. TV + BulvárOrigoJóban Rosszban-ból a Barátok köztbe?http://www.life.hu/bulvar/20140518-a-tv2-joban-rosszban-sorozatanak-szereploje-szaraz-denes-a-baratok-koztben-is-szerepelne.htmlAhogy a Life.hu is megírta, Száraz Dénest újra kiírták a Jóban Rossz­ban sorozatból, ezért szívesen vállalna munkát más napi sorozatban is, ám a Barátok közt készítői köszönik szépen, nem kérnek belőle.TV + BulvárOrigoEllopta a hetet Conchita Wursthttp://www.life.hu/bulvar/20140515-a-life-hu-bulvarkokteljaban-valovilag-6-vv-aurelio-vv-zsofi-eurovizios-dalfesztival-conchita-wurst.htmlAz elmúlt hétvége jegyében telt az egész hét. Az Eurovíziós Dalfesztivál győztese, Conchita Wurst nem csak az európai, de a magyar bulvársajtó érdeklődésének is a fókuszába került, épp úgy, mint Aurelio a ValóVilág 6 győztese. Persze, a kereskedelmi csatornák úgynevezett realityszereplői is elláttak bennünket kellően sok abszurd és a legkevésbé sem valóságközeli történéssel, mi pedig megírtuk azokat, hogy velünk együtt ti is remekül szórakozhassatok. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.