építkezés TV2 Gáspár Győző Győzike Édes Élet klip
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A showman ismét az Édes Életben csillogtatta meg utánozhatatlan énekhangját és tánctudását egy építkezésen készült klipben. Kihagyhatatlan videó!

Éneklési vágy tört Gáspár Győzőre. Legutóbb a Modern Talking egyik dalát költötte át, most pedig egy építkezésen tolja a funkyt (és a taligát.) Mindegy. Állítólag Győzike ezt a klipet vetítette le egy kertmoziban Beának, amikor kibékültek. Sok értelmet ne keressetek a videóban, csak élvezzétek. Jó lesz! Külön figyelmet érdemel a háttértáncos fiú is! Küldjük ki őket az Eurovízióra! :)

Vége Sarka Kata és Vajna Timi együttműködésénekhttp://www.life.hu/bulvar/20140521-sarka-kata-hajdu-peter-felesege-es-vajna-timi-kozos-vallakozasa-nem-hozott-eredmenyt-elmarad-a-miss.htmlPár hónapja még örömmel mesélte Kata és Timi, hogy üzlettársak lesznek és együtt dolgoznak majd a szépségkirálynő-választásokon. A közös tervek azonban dugába dőltek. TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huLeolvadtak a kilók a Szombat Esti Láz sztárjairólhttp://www.life.hu/bulvar/20140521-a-szombat-esti-laz-sztarjai-mate-kriszta-bardos-andras-eszmenyi-viktoria-rengeteget-fogytak-a.htmlA hírességek teljes gőzzel készültek minden egyes adásra, hogy profi párjuk oldalán bizonyítsanak a parketten. Szombaton kiderül, ki lesz a győztes.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huNagyobb mellekre vágynak a villalakókhttp://www.life.hu/bulvar/20140520-nagyobb-mellekre-vagyik-vv-charlotte-es-vv-iza.htmlA ValóVilág hatodik szériájának lányai nincsenek megelégedve a mellükkel. Kapva kapnak az alkalmon, ha egy plasztikai sebész felajánlja, hogy a hírverésért cserébe apró kebleiket egy szép nagy implantátummal felturbózza. VV Iza és Charlotte hamarosan kés alá fekhet.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.