Furcsa bulival haknizik Benkő Dániel

Forrás: RTLKLUB -
buli Benkő Dániel lantművész közönségtalálkozó orgia megtermékenyítés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megtermékenyítő partit hirdet Benkő Dániel, amelyet bárki megrendelhet 110 ezer forintért. 

A lantművész ismét a kedélyeket borzolja bizarr produkciójával, amelyet bárki megrendelhet. A közönségtalálkozón Benkő minden fortélyt bevet, ölelés, élménybeszámoló, festmények kisorsolása, közös fotózás és megtermékenyítés – írja a Bors.

Forrás: RTLKLUB

„Egy ilyen előadás egy bevezető Benkő Dániel-órával indul. Azaz a minőségi boraim kóstolása közben egy-két intellektuális gondolatot osztok meg a termékenység témakörében. Végül is a termékenység az az isteni adomány, ami miatt mi élünk egyáltalán. A férfi magja a vezérelv, mert igazi termékenység csak akkor várható, ha van megtermékenyítő személy, és ez a személy rendelkezik a magjával" – csapott bele a különös előadás forgatókönyvének ismertetésébe a szexmániás zenész, aki fontosnak tartotta leszögezni, hogy pont azelőtt van vége a műsorának, még mielőtt valódi orgiává fajulna a buli.

„Az általam képviselt szemlélet ismertetése után következik majd a tánc, és az ölelés gyakorlása. Aztán jön egy pont, amin túl már nagyon intimmé válik a dolog. Na, azt meghagyjuk az otthoni gyakorlásra, mert a jelenlévő párok visszavonulnak. Ott a helyszínen ennél tovább nem mehet a dolog, mert azt leszögezném, hogy én nem kuplerájt akarok nyitni. Nem erről szól a dolog, hanem a párok ezzel a felturbózással hazamennek, és a frissen szerzett tanokat elkezdik gyakorolni" – magyarázta Benkő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.