Vállig érő, fekete parókában parádézott Pamela

Forrás: Édes Élet/Facebook -
paróka hajviselet Hódi Pamela frizura TV2 Édes Élet Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, Berki Krisztián nem nagyon szereti a meglepetéseket, persze főleg akkor, ha őt lepik meg. Így aztán annak sem örült igazán, hogy Pamela fekete parókát húzott. Szerencséjére csak parókát. 

Az Édes Élet videójából kiderült, Berki Krisztiánnak a klasszikus hosszú haj jön be, és nem is nagyon szeretné, ha Pamela ezen változtatna. "Nem volt jó vicc" - jelentette ki a parókás "trükköt" látva, és hozzátette, ezek után azon sem csodálkozna, ha a nő "oda is" szőrt növesztene.

Forrás: Édes Élet/Facebook

Ő persze azért nem biztos, hogy kikérné Pamela véleményét - igaz, gyermeke anyja egyáltalán nem bánna némi plasztikát párján -, ha bármit is megváltoztatna magán. Elmondta, bár - természetesen - meg van elégedve hatalmas orrával (amit a szexepiljének tart), jó pénzért simán kés alá feküdne. Ars poeticája: mindennek meg an az ára, pénzért pedig bármit. Ráadásul egy orrműtét hol van a herevasaltatáshoz képest, ugye?



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.