Nem találunk szavakat Kari cicijére

Forrás: Szecsődi Kari/Facebook -
műtét TV2 Szecsődi Kari mellek Megasztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tudjuk, tudjuk, hogy nem először írunk Szecsődi Kari már nem is annyira új külsejéről, de mindig belebotlunk egy olyan fotóba, amely mellett képtelenek vagyunk szó nélkül elmenni. 

Az alábbi kép különösebb magyarázatot nem is igényel, de azt azért megjegyeznénk, Kari a topot úgy viseli, ahogy még senkitől sem láttuk. Szerencsére.

Forrás: Szecsődi Kari/Facebook

Az egykori megasztáros nemrégiben Szily Nórának adott interjút, amelyben átalakulásának előzményeiről mesélt, és arról is vallott, miként érzi magát - majdnem - női testében.

A fotó láttán kedvünk támadt feidézni Nkuya Sonia és az akkor még Szecsődi Karcsi névre hallgató énekes egyetlen közös dalát. Szerintünk ti is tegyetek így!

Magyar siker! Kállay-Saunders András legyőzte Conchita Wurstothttp://www.life.hu/bulvar/20140526-kallay-saunders-andras-legyozte-conchita-wurstot-az-eurovizios-dalfesztival-hivatalos-radioadojanak.htmlKét kategóriában díjazták az Eurovízió rádióadójának hallgatói Kállay-Saunders Andrást. Idén másodszorra lett magyar dal a hallgatók kedvence - írja az Origo.TV + BulvárFotó: Rostás Bianka/Life.huMeglepetés-cunami a SZEL fináléjábanhttp://www.life.hu/bulvar/20140523-az-rtl-klub-szombat-esti-laz-finalejaban-a-zsuri-is-tancra-perdul.htmlSzombaton elérkezik a Szombat Esti Láz élő döntője, ahol a nézők döntik el, melyik páros fejlődött a legtöbbet és ki lesz a győztes. Számtalan meglepetést tartogat az utolsó adás! TV + BulvárOrigoJaj! Aurelio példakép lett?http://www.life.hu/bulvar/20140518-ot-nap-alatt-otezer-jelentkezo-a-valovilag-7-musoraba.htmlA valóságshow újabb menetét a finálé alatt hirdette meg a csatorna, az origo.hu az RTL-től úgy tudja, hogy ötezer jelentkezőnél tartanak már, pedig csak öt nap telt el a felhívás megjelenése óta. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.