A Cseke Katinka-sztori - újratöltve

Forrás: Cseke katinka/Facebook -
átverés Cseke Katinka szerető Olasz vak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár minden kívánságunk így teljesülne, mint a tegnapi, amikor is szinte egy emberként sóhajtottunk fel: 'olyan régen olvastunk már Cseke Katinkáék szerelmi drámájáról'. És íme, itt a továbbtekert sztori... 

A Blikk ezúttal a szerelmi triász civil szereplőjét faggatta, aki néhány perc hírnévért természetesen szívesen nyilatkozott a hónap legszánalmasabb lávsztorijáról.

A Jóban Rosszban sorozat Bodolai Böbéje boldog házasságban él Forrás: Cseke katinka/Facebook

Erika elmondása szerint ugyanis nemcsak egy csók volt közte és - a mindent tagadó - Váradi Robi között, hanem akkor is találkoztak, amikor a zenész hivatalosan még a színésznő párja volt. A nő állítólag azon rágott be, hogy Katinka és Olasz pár napja az Aktívban, majd a Kasza show-ban azt nyilatkozták, hogy volt egy harmadik, aki megpróbálta őket szétszakítani.

"Pedig szó sem volt ilyesmiről. Többször megüzentem Katinkának Olasszal, hogy ne alázzon mindenhol, és hagyjon ki a játékaiból, de úgy tűnik, hiába. Ha nem fejezi be, akkor felkeresem, és elbeszélgetek vele. Milyen alapon ócsárol mindenhol, amikor nem is ismer? Egyébként pedig nem tudom felfogni, hogy tud ennyire megbízni valakiben. Katinka vagy vak, vagy egyszerűen csak férfimániás. Ha annyira hisz neki, akkor találkozzunk, és mindent elmesélek neki Olasz előtt. Nekem nincs titkolnivalóm. Katinka pedig egyébként sem vetélytársam. Anyám lehetne. Szerintem óriási szégyen, hogy színésznő létére ennyire harcol Olaszért" - nyilatkozta Erika és hozzátette, Olasz kérte meg arra, hogy tagadjon mindent, amennyiben kitudódna az affér.

Iza és Krisztián beintetthttp://www.life.hu/bulvar/20140528-a-pornovideoban-szereplo-vv-iza-es-parja-vv-krisztian-a-facebookon-uzent.htmlHa hiszitek, ha nem, még VV Izának és Krisztiánnak is vannak rajongói. A ValóVilágok történetének legközönségesebb jelenetét realizáló párocska egy fotóval reagált a lány fétisvideói körüli felhajtásra. TV + BulvárOrigoVállig érő, fekete parókában parádézott Pamelahttp://www.life.hu/bulvar/20140528-berki-krisztian-kedvese-hodi-pamela-fekete-parokat-viselt-a-tv2-edes-eleteben.htmlÚgy tűnik, Berki Krisztián nem nagyon szereti a meglepetéseket, persze főleg akkor, ha őt lepik meg. Így aztán annak sem örült igazán, hogy Pamela fekete parókát húzott. Szerencséjére csak parókát. TV + BulvárOrigoNem találunk szavakat Kari cicijérehttp://www.life.hu/bulvar/20140528-szecsodi-kari-megasztaros-mellei-hatalmasak-lettek.htmlTudjuk, tudjuk, hogy nem először írunk Szecsődi Kari már nem is annyira új külsejéről, de mindig belebotlunk egy olyan fotóba, amely mellett képtelenek vagyunk szó nélkül elmenni. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.