Bréking! Berki dolgozni ment

TV2 munka dolgozni Édes Élet Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amióta az Édes életben feltűnt Berki Krisztián, a fél ország azt firtatja, vajon miből telik neki luxusautókra, új lakásra, utazásokra. A reality kamerái most munkába kísérték a testépítőt. 

Azt, hogy pontosan mivel foglalkozik Berki Krisztián, az Édes élet videójából nem derül ki, a munkához való viszonyáról azonban saját maga beszélt: "Én alapvetően jóban vagyok a munkával, szeretek dolgozni, de a barátommal mindig azt mondjuk, nem azért dolgozunk, hogy elfáradjunk" - jelentette ki.

Forrás: Berki Krisztián/Facebook

"Nagyon szeretem az új kihívásokat és lehetőségeket és sokakkal ellentétben én meg is találom azokat" - tette hozzá a tőle megszokott szerénységgel Berki, mi pedig talán nem tévedünk nagyot, ha azt gondoljuk, hamarosan az is kiderül, miféle aktákat kell átnyálaznia a férfinak, és mi köze van egy balatoni szórakozóhelyhez.

Bódiékat állatkínzással vádoljákhttp://www.life.hu/bulvar/20140530-bodi-gusztit-margot-es-csabit-allatkinzassal-vadoljak-a-tv2-edes-elete-miatt.htmlAz állatvédőknél tettek feljelentést az Édes Élet felháborodott nézői. Többen úgy vélték, hogy Bódiék kisbárány-szállítása kimeríti az állatkínzás fogalmát.TV + BulvárOrigoÍgy vadítja a pasikat Bálint Toncsihttp://www.life.hu/bulvar/20140529-balint-antonia-egykori-szepsegkiralyno-szexi-fotot-posztolt-a-facebookon.htmlElőszeretettel oszt meg magáról a Facebookon szexi fotókat Bálint Antónia. Most is így tett. TV + Bulvár--Íme, a megvalósult celebálom: készül Hajdúék szobrahttp://www.life.hu/bulvar/20140529-hajdu-petert-es-sarka-katat-szoborba-ontik-3d-s-technologiaval.htmlNyolc hazai hírességet öntenek szoborba a 3D-s nyomtatási technika segítségével. A celebritások között természetesen ott volt a Hajdú-Sarka házaspár is, de Nádas Péter is a kiválasztottak közé került. A szobrokat jótékonysági árverésen értékesítik.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.