Bódiékat állatkínzással vádolják

Forrás: Bódi Margó/Facebook -
bárány TV2 Bódi Guszti állatkínzás Bódi Margó Édes Élet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az állatvédőknél tettek feljelentést az Édes Élet felháborodott nézői. Többen úgy vélték, hogy Bódiék kisbárány-szállítása kimeríti az állatkínzás fogalmát.

Báránytenyésztőhöz mentek az Édes Élet kameráinak kíséretében Bódiék. Ám amíg Guszti, Margó és Csabi lelki szemei előtt már egy jóféle báránysült képe lebegett, addig a nézők a kisállat szállításán akadtak fenn. Bódiék az állat végtagjait összekötözték, így vitték hazáig. A bárány további sorsáról Csabi tájékoztatta a nagyérdeműt.

Forrás: Bódi Margó/Facebook

"Elmentünk és megvettük, mert a húst láttuk benne. Az állatvédők anélkül ítélkeznek, hogy tudnák, pontosan mi is történt. Minket ne vádoljon senki semmivel, mert nem bántottuk azt az állatot! Azért kötöztük össze, hogy ne tegyen kárt magában az út alatt. Gyerekülésbe kellett volna tenni?"mesélte a történteket a Borsnak Csabi. "Úgy megszerettük, hogy el is neveztük Mancinak. Attól a pillanattól kezdve már személyisége volt, nem a húst láttuk benne. Vissza is vittük a tenyésztőhöz" - tette hozzá.

Így vadítja a pasikat Bálint Toncsihttp://www.life.hu/bulvar/20140529-balint-antonia-egykori-szepsegkiralyno-szexi-fotot-posztolt-a-facebookon.htmlElőszeretettel oszt meg magáról a Facebookon szexi fotókat Bálint Antónia. Most is így tett. TV + Bulvár--Gazdát keresnek VV Iza viseltes tincseihttp://www.life.hu/bulvar/20140529-vv-iza-a-valovilag-6-szereploje-a-facebookon-arulja-pothajat.htmlA hét hírére bukkantunk. Legújabb Facebook-bejegyzése szerint hatalmas sztárnak képzeli magát - a napokban pornóvideóival címlapokra kerülő - VV Iza. Megáll az eszünk. TV + BulvárOrigo"Ne gondolkoggyááá, Hódi!"http://www.life.hu/bulvar/20140529-berki-krisztian-es-hodi-pamela-az-edes-eletben-veszekedtek.htmlAhogy már megírtuk, Berki Krisztián megvette az új lakását. A dúsgazdag vállalkozó azonban az üzletet feltételekhez kötötte, kijelentette: csupán akkor költözik, ha Pamela nélküle intézi a felújítással járó macerát. Műbalhé műbalhét követett, Berki és Hódi egymásnak feszült. Az Édes Élet stábja pedig véletlenül pont arra járt.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.