Dobó Kata: "Most volt bátorságom ezt meglépni!"

Forrás: Facebook/Dobó Kata -
divattervező Dobó Kata színésznő divatbemutató ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb nagy dobással állt elő Dobó Kata, aki utoljára Vágó Rékával cipőtervezőként lepte meg rajongóit. Most pedig egy csodás ruhakollekciót álmodott meg.

Dobó Katát színésznőként ismertük meg, mostanság pedig a divat világában lépeget sikeresen előre. Cakó Kinga divattervezővel álmodott meg saját ruhákat, igaz, egyelőre csak úgynevezett "kapszula” kollekciót.

Cakó Kinga, Dobó Kata és Vágó Réka Forrás: Facebook/Dobó Kata by Cakó

"A cipőktől a ruhákig már nem volt olyan nagy az ugrás, mint a színészettől a tervezésig. Ez a felkérés olyan, mint a szakmám, a színészet. Gyerekkoromban álmodni sem mertem, hogy ruhákat tervezhetek, de az élet így hozta. Ugyanolyan kényelmesen érzem magam a tervezői szerepben, mint a színésziben. Kivéve ezt a kinti meghajlást. Mondtam is Kingának, hogy ez rosszabb volt, mint bármelyik premieremen, annyira izgultam! Ez annyira más világ! Külső emberként kerültem be, és most kezdek csak el azon izgulni, hogyan fogadják a kollekciómat" - mesélte a sikeres bemutató után már megnyugodva Kata, aki - mint a nők többsége - szereti a szép ruhákat, cipőket.

"Most volt bátorságom ezt meglépni, most egyike lettem a csapatnak. Ennek ellenére ha megkérdezik, hogy mi a foglalkozásom, akkor azt válaszolom, hogy színésznő, aki a divatszakmában is kipróbálta magát” - nevetett Kata, aki főleg laza, pasztellszínű ruhákat vonultatott fel.

Forrás: Facebook/Dobó Kata

"Nagyon szeretek nyáron kényelmesen öltözködni, azért az volt a koncepcióm, hogy a ruháim napközben is szívesen viselhetők legyenek. Lengék, hogy alájuk mehessen a levegő. A zseb fontos, mert csak azzal érzem magam kényelmesen. Ha valami feltűnő ékszerrel, táskával kombinálja ezeket az ember, akkor este is meg lehet bennük jelenni egy rendezvényen. Nem szeretem a harsány dolgokat, inkább a pasztellszíneket kedvelem, és az örök feketét."

Cuki fotót posztolt kislányáról Dobó Katahttp://www.life.hu/csalad/20140525-dobo-kata-gyereknap-alkalmabol-mutatta-meg-kislanyat-a-rajongoinak.htmlA színésznő, aki legutóbb sminknélküli arcát mutatta meg, korábban pedig gyermekkori képeket is posztolt, most ismét egy tündéri családi fotóval örvendeztette meg rajongóit.CsaládOrigoÍgy néz ki Dobó Kata smink nélkülhttp://www.life.hu/trend/20140428-dobo-kata-szineszno-reggeli-smink-nelkuli-fotot-posztolt-magarol.htmlA gyönyörű színésznő megmutatta, hogyan néz ki korán reggel, ágyban párnák közt, amikor kislánya, Szofi ébreszti.TrendOrigoDobó Kata műsorát örökölte meg Tatár Csillahttp://www.life.hu/bulvar/20140401-uj-musort-kap-tatar-csilla-stilusvadasz-cimmel-a-tv2-n.htmlA Facebookon tette közzé örömét Tatár Csilla: elkezdődtek a műsorvezető divatműsorának felvételei. A Stílusvadász című műsort Dobó Katától veszi át a Mokka műsorvezetője. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.