Távozik az Éjjel-Nappal Budapest sztárja

Forrás: RTLKLUB -
távozás Éjjel-nappal Budapest százezer fizetés sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bartha Tímea, azaz ÉNB Rita búcsút int a sorozatnak, ezzel pedig több százezres fizetéstől esik el a fiatal lány.

Tímea a kezdetek óta tagja a szereplőgárdának, nem csoda, hogy nehéz feldolgoznia, hogy hamarosan már nem szerepel az ÉNB-ben – írja a Blikk.

Forrás: RTLKLUB

„Rita már elkezdte leforgatni utolsó jeleneteit, ami komoly megpróbáltatást jelent számára, hiszen a kollégáival jó viszonyt ápol, és szereti ezt a munkát" – árulta el egy ismerőse, aki azt is elmondta, egy-előre a sorozat hisztérikája nem tudja, mihez kezdjen.

„Szerintem még nem fogta fel, hogy kiírták. Annak ellenére, hogy várható volt ez a fordulat, hiszen a karakterét már így is túlhúzták, és tudta, előbb-utóbb véget ér a szereplése, nehezen dolgozza fel a búcsút. Bízik benne, az ismertsége segít neki abban, hogy el tudjon helyezkedni, de biztosan nagyon hiányzik majd neki a csapat. Ugyan a hirtelen jött népszerűség olykor terhes volt számára, mégis szerette az ÉNB-vel járó felhajtást" – tette hozzá informátor.

„Tímea valóban távozik a sorozatból, igaz, még forgat, így a nézők még nyár végéig láthatják a sorozatban. Mint a szappanoperákban általában, így az ÉNB-ben is jönnek-mennek a szereplők, és ezúttal Rita átmenetileg lekerül a képernyőről. Csodálatos élmény volt vele dolgozni, és talán még visszatér" – mondta Hermann Péter, a sorozat producere.

A véres támadásról vallott Shodeinde Dorkahttp://www.life.hu/bulvar/20140604-shodeinde-dorka-az-x-faktor-enekesnoje-veres-sokkolo-tamadas-aldozata-lett-amirol-reszletek-meselt.htmlAz X-Faktorból megismert énekesnőt a hétvégén pohárral arcon csapták. A sokkoló támadásról a Fókuszban mesélt Dorka.TV + BulvárRTLKLUBCsaládjával megy a dzsungelbe Sebestyén Balázshttp://www.life.hu/bulvar/20140604-sebestyen-balazs-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-forgatasara-csaladjat-is-magaval-viszi-a-dzsungelbe.htmlAz RTL Klub műsorvezetője családjával utazik a Celeb vagyok, ments ki innen! forgatására, hogy Vadon Janival közösen navigálja a dzsungelben helytállni próbáló sztárok mindennapjait.TV + Bulvár--Nyugalomra vágyik Danics Dórahttp://www.life.hu/bulvar/20140602-danics-dora-onallo-alberletbe-koltozott-es-nyugalomra-vagyik.htmlSzüksége volt már az x-faktoros győzelem óta folyamatosan pörgő Danics Dórának egy nyugalmas kis szigetre, ahová csendesen visszavonulhat. Megtalálta.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.