Berki Krisztián 800 fős lagzit akar

lagzi esküvő Hódi Pamela TV2 pénz üzlet vendég Édes Élet Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori Fradi-vezér kijelentette, sok pénzt szeretne keresni az esküvőjén. Biztos nagyon fáj neki, hogy a minap állítólag lenyúlták az aranytömbjét.

Még az esküvőjéből is üzletet akar csinálni Berki Krisztián. A sportember nem szívbajos: az Édes Élet adásában a minap azt mondta: 800 fős lagzit szeretne, hogy minél több pénzt tudjon keresni belőle. "Magyarországon 8 millió ember él, a lakosság egy százaléka jelen kell, hogy legyen az esküvőmön, az 800 ember" - fejtegette Berki. Kedvese nem volt elragadtatva az eszement ötlettől.

Az, hogy hogyan reagált Pamela, az alábbi videóból kiderül:

Ellopták Berki Krisztián aranytömbjéthttp://www.life.hu/bulvar/20140602-berki-krisztianhoz-betortek-elloptak-kislanya-natasa-zselyke-keresztelojere-vett-aranytombjet.htmlAz egykori Fradi-vezér kislánya keresztelőjére vette a pazar ajándékot, most azonban lába kélt. Az Édes Élet sztárjához ugyanis állítólag betörtek. A TV2 kamerája éppen ott volt, amikor Berki hazatért a kifosztott lakásba. Reméljük, a herevasaló nem tűnt el! :)TV + BulvárOrigoBréking! Berki dolgozni menthttp://www.life.hu/bulvar/20140530-berki-krisztian-a-tv2-edes-elet-cimu-musoraban-dolgozni-ment.htmlAmióta az Édes életben feltűnt Berki Krisztián, a fél ország azt firtatja, vajon miből telik neki luxusautókra, új lakásra, utazásokra. A reality kamerái most munkába kísérték a testépítőt. TV + BulvárOrigoMegvan Berki Krisztiánék új lakásahttp://www.life.hu/bulvar/20140520-berki-krisztian-az-edes-elet-sztarja-nevetseges-nyilatkozatot-iratott-ala-pamelaval-az-uj-lakassal.htmlAz egykori Fradi-vezér röhejes nyilatkozatot íratott alá Pamelával, mielőtt rábólintott volna a lakáscserére.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.