Megmutatta cuki gyermekeit Szántó Dávid

TV2 kislány Apák gyesen Szántó Dávid Bochkor Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bochkor Gábor a háromgyermekes Szántó családhoz látogatott, hogy tesztelje a sztárapukát, hogyan boldogul gyermekeivel párja nélkül.

Ahogy a Life.hu is megírta, Bochkor Gábor vezetésével a Tv2 Apák gyesen című műsorában a híres apukák bemutatják, hogyan telnek a hétköznapok, amikor egyedül maradnak csemetéikkel.

Szántó Dávid sportriporter az a típusú apuka, aki nem csodálkozik rá a pelenkára vagy a mosószivacsra. Egyetlen nehézsége van, az pedig a főzés. Korábban már megpróbálkozott a dologgal, de akkor majdnem leégett a konyha. Dávid cuki kislányával, a 3 éves Szonjával és két kisfiával, a 6 éves Benjivel és a másfél éves Domokossal maradt segítség nélkül.

Cristofel tagadja a melegszexhirdetésthttp://www.life.hu/bulvar/20140610-vv-cristofel-a-valovilag-kubai-macsoja-melegeket-hirdeto-tarskereso-szexoldalon-hirdeti-magat.htmlVV Cristofelre egy melegeket hirdető társkereső szexoldalon bukkantak. TV + Bulvár--Vastag Csaba mégsem megy a dzsungelbehttp://www.life.hu/bulvar/20140610-vastag-csaba-az-x-faktor-gyoztese-megsem-megy-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-jatekosai-koze.htmlAz X-Faktor első győztese visszautasította az RTL Klub több milliós ajánlatát és nem megy a Celeb vagyok, ments ki innen! játékosai közé rettegni a dzsungelbe.TV + BulvárRTLKLUBKutyaőrület a magyar sztároknálhttp://www.life.hu/bulvar/20140606-sarka-kata-csezy-demcsak-zsuzsa-balint-antonia-is-kiskutyaval-boviti-csaladjat.htmlSarka Kata, Bálint Toncsi, Demcsák Zsuzsa és Csézy is beleszeretett egy-egy blökibe.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.